Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Στο Καμάρι η Δημοτική αρχή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, για ζητήματα που αφορούν την περιοχή

Εμφάνιση Αρχείο_005.jpeg
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στις 08:00μμ., ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, με τους Αντιδημάρχους κκ. Π. Καλύβα, Δ. Κάσσιο, Εμ. Αλογογιάννη και Κ. Κουσούλο, επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Καμαρίου και συζήτησε με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους του τοπικού συμβουλίου για ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
 Στη συγκέντρωση ήταν παρόν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κεκερής, ο Πρόεδρος του Καμαρίου κ. Παναγιώτης Αλογογιάννης, καθώς και πολλοί κάτοικοι της κοινότητας.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά, στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή  (στα θέματα καθαριότητας του Δήμου,  στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κατασκευή των έργων της Νέας Εθνικής Οδού και της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής, στη διάβρωση των ακτών, στην ασφαλτόστρωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στις τσιμεντοστρώσεις δρόμων κλπ).
Ειδικότερα για την τοπική κοινότητα Καμαρίου, μεταξύ άλλων ο  Δήμαρχος, αναφέρθηκε στα έργα καθαρισμού των ρεμάτων, στις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν καθώς και στην εκδήλωση προς τιμήν του Παναγή Τσαλδάρη και στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για αξιοποίησης της κατοικίας του. Τέλος όσον αφορά το μεγάλο τμήμα της Π.Ε.Ο. στο ύψος Καμαρίου που χρήζει ασφαλτόστρωσης, έχει γίνει πρόβλεψη για την αποκατάστασή του.