Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Σαμαράς: Ζητείται ηγέτης – Βουλιάζουμε χωρίς ελπίδα

antinews-samaras
Πόλεμος μαίνεται μεταξύ των δύο συνεταίρων στην ηγεσία της ΝΔ Μητσοτάκη – Σαμαρά. Το διαδικτυακό γραφείο τύπου της Πολιτικής Άνοιξης το antinews, δίνει ρεσιτάλ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βγάζει στη φόρα όλα τα τιμολόγια της Siemens. Δίνει λαβή και τροφή να γίνεται επίσημη αναφορά και έγγραφο πρακτικών στη Βουλή κατά της ΝΔ.
Η «φιλία» για τις ανάγκες, κατάληψης της εξουσίας μεταξύ Σαμαρικών και Μητσοτακικών έχει λάβει τέλος.
Ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στη σύσταση νέου κόμματος με λαγό τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Ήδη η ομάδα του Άδωνι Γεωργιάδη απόλυτα συστρατευόμενη με αυτή της Πολιτικής Άνοιξης ετοιμάζει τους πυρήνες για στήριξη στις επερχόμενες εκλογές του κόμματος του Κρανιδιώτη. Και μετά στην ολοκλήρωση του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά με την επωνυμία Νέα Ελλάδα. Έτσι κανείς σήμερα δεν θα τον κατηγορήσει για προδότη… πάλι!

Ο Σαμαράς ξέρει από τέτοια, όταν έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ή όταν στήριζε το ΠΑΣΟΚ για να απομακρύνει την Πρωθυπουργία του Κώστα Καραμανλή και για να τον ρίξει μετέπειτα, ή όταν στήριζε Ένωση Κεντρώων, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Κυριάκο Μητσοτάκη για να μην γίνει Πρωθυπουργός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ως απόδειξη του τέλους της λυκοφιλίας Μητσοτάκη – Σαμαρά, διαβάζουμε στο blog antinews της Πολιτικής Άνοιξης:
“Όμως, το σίγουρο είναι ότι το στίγμα της διαπλοκής πάντα θα υπάρχει πάνω στον κ. Μητσοτάκη, ακόμη κι αν αυτός προσπαθεί να το βγάλει από πάνω του. Όπως δεν μπορεί να βγει το επώνυμο έτσι και το στίγμα…”
“Η συζήτηση στη Βουλή επιβεβαίωσε ότι η ελληνική κοινωνία, ότι η πατρίδα μας βουλιάζει στην ανυποληψία, στην έλλειψη πραγματικών ηγετών ή τουλάχιστον πολιτικών που σε καμιά περίπτωση δεν θα στέκονται τόσο κατώτεροι των ιστορικών περιστάσεων.”
Δεν το λέμε εμείς, οι «Καραμανλικοί», το διαδικτυακό γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά βγάζει αυτές τις ανακοινώσεις.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/