Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Άκαρπες οι έρευνες σε θάλασσα και στεριά για τον εντοπισμό των δυο πιλότων του Τσέσνα - Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περοχή κοντα στην Ζαχλωρού , σε ένα τρίγωνο μεταξύ Κερπινής- Μεγάλου Σπηλαιου και Λίμνης Τσιβλού.

ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του Τσέσνα κοντά στα Καλάβρυτα; Δείτε τα τελευταία λεπτά της πτήσης στην Αχαϊα πριν το μονοκινητήριο χαθεί από τα ραντάρ- &ΦΩΤΟ Το πλήρωμα του μικρού αεροσκάφους αγνοείται από χθες το απόγευμα
Oι " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το "GREEKRADIO WEB CHANELL" στο τόπο των ερευνών για το εντοπισμό του τσέσνα στη Κερπινή Καλαβρύτων - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO. O Τάσος Μητσόπουλος μεταδίδει

BINTEO 1
 BINTEO 2

Άκαρπες οι έρευνες σε θάλασσα και στεριά για τον εντοπισμό των δυο πιλότων του Τσέσνα
 Άκαρπες απέβησαν οι ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο πιλότων του τσεσνα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν απόγευμα μεταξύ ορεινού όγκου Καλαβρύτων και Κορινθιακού ενώ εκτελούσε πτήση από Ανδραβίδα προς Μέγαρα.
Με το πρωτο φως της ημέρας διεξάγουν μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 2 super puma της πολεμικής αεροπορίας, ένα agusta bell 3 οχήματα της Πυρσοβεστικής Καλαβρύτων, πεζοπόρο τμημα της 6ης ΕΜΑΚ και πεζοπόρα τμηματα του στρατου (31η ΠΕ ΕΔ - ΕΠΑΔ και ΜΑΚ). Οι έρευνες επικεντώνονται στην περοχή κοντα στην Ζαχλωρού ,  σε ένα τρίγωνο μεταξύ Κερπινής- Μεγάλου Σπηλαιου και Λίμνης Τσιβλού.
Οι προσπάθειες των συνεργείων δυσκολεύτηκε λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε από χθες το απόγευμα και όλη τη νύχτα στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων και στην περιοχή της λίμνης Τσιβλού ενώ το σκοτάδι δυσκόλεψε το έργο της έρευνας  που γινόταν στη θάλασσα του Κορινθιακού.
Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα εντάθηκαν καθώς δόθηκε εντολή για αύξηση των δυνάμεων που θα συμμετάσχουν σε αυτές.
 Το αεροπλάνο ανήκει στην αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας που έχει έδρα την Άρτα. Χειριστής του αεροσκάφους  32χρονος εν ενεργεια πιλότος SUPPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας  ειναι ο εκπαιδευτής στο αεροσκάφος Τσέσνα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ υπάρχει και ένας εκπαιδευόμενος.

. Το δρομολόγιο που ακολουθούσε το Τσέσνα ήταν Μέγαρα - Καλάβρυτα - Μέγαρα. Στις 17:15 είχε την τελευταία του επικοινωνία με τον Πύργο Ελέγχου της Ανδραβίδας και δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει εκ νέου στις 17:35. Ωστόσο έκτοτε ο ασύρματός του σίγησε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.Στις 18:18 το αεροπλάνο κηρύχθηκε σε φάση αβεβαιότητας και στις 18:31 άρχισε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
Δείτε την πορεία που ακολούθησε το C-130 κατά τη διάρκεια των ερευνών και μέχρι να επιστρέψει στην Ελευσίνα και θα καταλάβετε σε ποια περιοχή εντοπίζονται οι έρευνες.