Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Η Αρχαία Σπάρτη, ο Μυστράς και το Σπάρταθλον εντυπωσίασαν την αντιπροσωπεία από το Κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης



 Εμφάνιση ΦΩΤΟ2.jpg
Τον έπαρχο του Schwabisch Hall κ. Γκέρχαρντ Μπάουερ, συνοδευόμενο από τους Φράνκ Τσίμερμαν Δήμαρχο του Δήμου Gaildorf, το Δήμαρχο Ρόλαντ Μιόλα του Δήμου Φίχτενμπεργκ, τη Δήμαρχο Ζακλίν Φέρντερερ, την εκπρόσωπο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σουζάνε Κράις, και την εκπρόσωπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κα. Ναντίν Μπίλερ  υποδέχθηκαν σήμερα στη Σπάρτη οι Αντιπεριφερειάρχες κα. Νικολάκου Κωνσταντίνα και Στρατηγάκος Ηλίας καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σκούρος Χαράλαμπος.

Εμφάνιση ΦΩΤΟ1.jpg 
Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο Περιφερειών, σε συνέχεια του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχουν υπογράψει, και ενόψει της τριήμερης επίσκεψης αντιπροσωπείας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. Γκέρχαρντ Μπάουερ, οι Δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και της Αρχαίας Σπάρτης όπου και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον πολιτιστικό πλούτο της Π.Ε Λακωνίας.
Εμφάνιση ΦΩΤΟ4.jpg 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και τον τερματισμό αθλητών του διεθνούς αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» 245 χιλιομέτρων που ξεκίνησε χθες στην Αθήνα και τερμάτισε σήμερα στη Σπάρτη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το δέος των αθλητών την ώρα του τερματισμού μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου