Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ


Στο ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ στην Κόρινθο πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας . Παραβρέθηκε  ο γραμματέας Οργανωτικού  Βασίλειος- Πέτρος Σπανάκης, ο νέος τομεάρχης Κορίνθου  Νικόλαος Φατούσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης  και πολλά στελέχη και μέλη  της Νέας Δημοκρατίας από την Κορινθία



Όπως εξήγησε στην σύντομη εισαγωγική του ομιλία ο Χρήστος Κορδώσης η συγκέντρωση αυτή εντλασεται στα πλάισια της μεγάλης πολιτικής εκστρατείας για την αναγέννηση του κόμματος και τέτοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα .
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας αυτές οι συγκεντρώσεις σηματοδοτούν μια εκλογικη ετοιμότητα που πρέπει να έχει το κόμμα ανα πάσα στιγμή.
Παίρνοντας τον λόγο ο Πέτρος Σπανάκης υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Δ ,τόνισε ότι το κόμμα με αυτές τις συγκεντρώσεις θέλει να διαπιστώσει αν υπάρχουν οργανωτικά προβλήματα σε όλη  την Ελλάδα αλλά και να καταγράψει τον παλμό των τοπικών κοινωνιών.. Και το κυριότερο να γίνει καταγραφή των προτάσεων των στελεχών του κόμματος. Από τις εκλογές που πραγματοποιηθήκαν στις 3 Απριλίου υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανανέωσης σε όλες της οργανώσεις της χώρας.