Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση Ανταρσία για Επίσκεψη Φούχτελ στο Ναύπλιο

https://lh3.googleusercontent.com/-v--Onv2eq3Q/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/UelGzMbKTRE/s60-p-no/photo.jpg ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθώντας σαν πιστό σκυλάκι το δρόμο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων περιφέρει το φον Φούχτελ ανά την Ελλάδα για να τα χουφτώσει όλα.  Ο ύπατος αρμοστής της Μέρκελ στην Ελλάδα με το ερωτηματολόγιο της λεγόμενης «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας», αφού απαίτησε από κάθε Δήμο και Περιφέρεια, και πήρε πλήρη στοιχεία για την περιουσία τους, τις υποδομές, τα πλεονεκτήματα, τις επενδυτικές
δυνατότητες, τα σωματεία, τους συλλόγους, το σύνολο των δραστηριοτήτων τους, έρχεται τώρα να υποδείξει πως θα μοιραστούν οι ΜΠΙΖΝΕΣ και όχι μόνο. Έχουμε λοιπόν και λέμε:
·                Μεταφορά των τελευταίων φιλέτων (λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες, ενέργεια) σε ιδιωτικές εταιρίες, κατά προτίμηση Γερμανικές.
·                Ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διαχείρισης των υδάτων.
·                Πλήρης διάλυση της οικονομίας, της υγείας και της παιδείας.
·                Λεηλασία της χώρας και ισοπέδωση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού.
 Στην πρώτη γραμμή η Περιφέρεια Πελοποννήσου σπεύδει κάθε φορά να ικανοποιήσει τα αιτήματα και τι ορέξεις των αρπακτικών τύπου Φούχτελ.
Ο λαός μας όμως δεν είναι διατεθειμένος να γίνει ένας λαός σύγχρονων δούλων και ξέρει να βάζει στη θέση του τον κάθε Φούχτελ, όπως απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι. Στο Ναύπλιο για μια ακόμη φορά θα φωνάξουν στον Φούχτελ πώς είναι ανεπιθύμητος. Αυτοί οι καθημερινοί αγώνες του λαού μας δείχνουν πως το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - Ε.Ε. - ΔΝΤ που οδηγεί τον λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση μπορεί και πρέπει να ηττηθεί.

Γι’ αυτό KAI η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ καλεί σήμερα εργάτες, αγρότες, ανέργους, νέους της Πελοποννήσου να οργανωθούν σε σωματεία, συλλόγους, επιτροπές αγώνα, τοπικές συνελεύσεις για να προετοιμαστεί άμεσα ο λαϊκός ξεσηκωμός που θα διώξει για πάντα τους ξένους εκμεταλλευτές της Ε.Ε. και τους ντόπιους ολιγάρχες για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων». Η αρχή ας γίνει στο Ναύπλιο.

Όλοι και όλες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο Πέμπτη 3 Νοέμβρη στις 6:30 το απόγευμα.

Ανταρσία στο Μωριά
Συμπόρευση για την Ανατροπή