Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χέρι-χέρι σαν ναρκωμένο ζώο οδεύει η Ελλάδα στο θάνατό της. Ένα έθνος που ιδρύθηκε μετά από χιλιάδες χρόνια το 1830 ως σύμβολο της ίδρυσης των ελευθέρων Κρατών στην Ευρώπη και της επικράτησης των ελεύθερων λαών στο σκοταδισμό, χορεύει το χορό της διάλυσης.

Ένας λαός με κάθε θεσμό διαβρωμένο, κάθε οργανισμό του σάπιο και κάθε δημιουργικό άτομο στοχευόμενο, με το κατάλληλο βέλος, από ένα αδίστακτο παρακράτος, έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί την κατάστασή του και κυρίως τη θέση του στην οικουμένη. Μία θέση ντροπιαστική με την Ελλάδα τελευταία σε κάθε κατάταξη του δυτικού πολιτισμού. Ένας λαός που έχει εξαντλήσει τις αμπελοφιλοσοφίες, τους εκβιασμούς, τους αριβισμούς και τη σύμπνοια στην απάτη ως εθνική ιδεολογία.

Ένας λαός θύμα μίας διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που με πυρρίχιους αρχηγούς επέβαλε το μοιραίο εναγκαλισμό της Ελλάδας στο γερμανικό επεκτατισμό και την κάθοδο στις θερμές θάλασσες και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές χρησιμοποιώντας τον ηθικό εξευτελισμό και τη μετατροπή των Ελλήνων σε οικονομικούς ιθαγενείς. Με κύριο όπλο το χρηματισμό των πάντων και την αναξιοκρατία, πανοπλία τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για την «γκαιμπελιστική» προπαγάνδα επί δεκαετίες και αυτοσκοπό τον ευνουχισμό του ελληνικού ανδρισμού και ηρωισμού. Η Ελλάδα πεθαίνει με τους πολιτικούς της ηγέτες χαμογελαστούς.

Δύο γενιές συνταξιούχων, μία φυσιολογική των 80άρηδων και μία τεχνητή των 50άρηδων, αναμένουν τη συντήρησή τους από τη γενιά των νέων, των ανέργων και των μεταναστών. 7 χρόνια Μνημονίων από επίορκους ηγέτες, στο σύνολό τους εξαρτημένων από πάθη και εκβιασμούς, σπαταλήθηκαν για να προστατευθούν οι καταθέσεις της Ελβετίας, οι συνταξιούχοι της απάτης και οι επιχειρηματίες ζόμπι εις βάρος του νέου ανθού της Ελλάδας. Φυσιολογικό αποτέλεσμα η νεανική αποψίλωση κάθε ελπίδας του λαού μας εις όφελος των δανειστών και εις βάρος της ίδιας της χώρας μας.

Η λίστα Λαγκάρντ σφραγίστηκε όπως ακριβώς και ο Φάκελος της Κύπρου που σηματοδότησε την απαρχή της διάλυσης της Ελλάδας από τη διεθνή σπείρα, η Αμφίπολη θάφτηκε, η Siemens προφυλάχτηκε και κάθε προδοτική ενέργεια των ασκούντων την εξουσία εξασφαλίστηκε για να οδηγηθεί η Ελλάδα με τύμπανα χορού στην από-δυτικοποίηση και τη βαλκανιοποίησή της. Σε λίγο οι μισθοί Βουλγαρίας και Αλβανίας στο πιο πλούσιο μέρος της Γης θα φαντάζουν λογικοί. Για ένα πιάτο φακή όπως υποσχόταν και προεκλογικά ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πιστός συνεχιστής των προκατόχων του εκτελεί τις εντολές της κοινωνικής και οικονομικής αυτοκτονίας μας.

Πιο κλασικό παράδειγμα η σπατάλη των κερδών της πρώτης δημοπράτησης τηλεοπτικών συχνοτήτων μετά την ΥΕΝΕΔ και τα μεταπολιτευτικά παιδιά της εις όφελος των φτωχών προς άγραν ψήφων. Και μετά τι; Δανεικά; 250 εκατομμύρια σε εργοστάσια θα έπρεπε να χτισθούν, να παράγει η Ελλάδα για τα παιδιά της. Καθετί δυνατό για εργασία και πλούτο.

Ο χρόνος τελειώνει και οι καμπάνες της καταστροφής έχουν αρχίσει να ηχούν. Τα επιχειρηματικά ζόμπι του παρακράτους ξεψυχάνε και οι πολιτικές φανφάρες δεν συγκινούν πια. Ανάπτυξη χορεύοντας τον πυρρίχιο του θανάτου μας δεν θα έρθει ποτέ. Η Ελλάδα θέλει χορούς λευτεριάς και δημιουργίας. Θέλει πλούτο με κόπο για να αναγεννηθεί. Πλούτο πνευματικό και χειροπιαστό. Ειδάλλως ο Ζάλογγος θα είναι καλύτερος από τον ατιμωτικό μας θάνατο στα χέρια των δανειστών μας. Την κομμουνιστική κινεζοποίηση της ελληνικής ψυχής.

Τραγικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ξεριζώσει τα Εξάρχεια. Τη λίστα Λαγκάρντ της απάτης και του ελαχίστου κόπου θέλει ο λαός να ξεριζώσει αλλά δεν μπορεί γιατί είναι μέσα ο άλλος του εαυτός. Το κόμμα που συνέβαλε στην αιώνια σκλαβιά μας και ανέχεται γιατί δεν έχει την τόλμη να αποκαλύψει. Ας πεταχτεί στα εξοχικά της Μυκόνου να δει γιατί ακόμα δεν είναι Πρωθυπουργός και παραμένει μία απλή αντιγραφή του Αλέξη Τσίπρα και των προκατόχων του.


Ας βαράνε λοιπόν πιο δυνατά τα νταούλια. Η ώρα που θα γραφτεί η ιστορία δεν είναι μακριά. Οι Έλληνες «γκιουλενιστές» καλόγεροι της διαπλοκής είναι έτοιμοι να βγάλουν το μαχαίρι και να το μπήξουν στην κοιλιά της Ελλάδας. Ποιος εξάλλου μπορεί να τους εμποδίσει σ’ ένα έθνος χωρίς Θεό, χωρίς γλώσσα, χωρίς ντομπροσύνη, χωρίς ανδρισμό, χωρίς ήρωες;
 
thedayaftergr.blogspot.gr