Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Βαριά φιλική ήττα του Αστέρα Δερβενίου από τον Πέλοπα στο Κιάτο

Thmr3yvp
Με το βαρύ 5 – 0  ηττήθηκε ο Αστέρας Δερβενίου στο Κιάτο από τον Πέλοπα , στο τελευταίο του φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
 Ο Αστέρας πλήρωσε ακριβά τα σοβαρά αμυντικά λάθη από το σχήμα της άμυνας που δοκίμασε ο προπονητής του, δίνοντας την ευκαιρία στον Πέλοπα να πετύχει τρία εύκολα τέρματα στο πρώτο 30λεπτο. Μια κεφαλιά από κόρνερ και ένα τυχαίο αυτογκόλ από κόντρα σε παράλληλη σέντρα αντιπάλου παίκτη στις αρχές του β’ μέρους διαμόρφωσαν το τελικό 5 – 0. Ο Αστέρας στο β’ μέρος, που το σχήμα της ενδεκάδας του ήταν πιο ορθόδοξο, έπαιξε καλύτερα και μάλιστα απώλεσε και πέναλτι καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Αντωνόπουλου.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ & ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Στά 7 συνολικά φιλικά ( 5 φιλικά και 2 στο Τουρνουά  "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ") παιγνίδια  της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα ο Αστέρας σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε 5 φορές. Σημείωσε   8 τέρματα έναντι 20 που δέχτηκε.

Στον πρώτο του φιλικό αγώνα της περιόδου 2016-17 ο Αστέρας ηττήθηκε στο «Κώστας Βυζάς» από τον ΑΟ Τράχωνες Αλίμου (ομάδα Α΄ Αθηνών) με σκορ 2 – 0, ενώ . στο δεύτερο φιλικό του αγώνα επικράτησε στα Αθίκια του τοπικού Τενεάτη με σκορ 4 – 3.
Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι.  βαριά ήττα με σκορ 5 – 1 γνώρισε ο Αστέρας στο "Κώστας Βυζάς" από την Κόρινθο 2006 
Ακολούθησε το Τουρνουά "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016" που διοργάνωσε ο Αστέρας για 5η συνεχόμενη χρονιά, τιμώντας τη μνήμη του πρώην προέδρου του, με νικητη τον .Ολυμπιακός Άσσου, όπου σε 2 45λεπτους αγώνες ανεδείχθηκε ισόπαλος 1 - 1 με την Ελλάδα Βέλου, ενώ ηττήθηκε 0 - 1 από την ομάδα του Άσσου.

Ο Αστέρας ηττήθηκε από τον Ηρακλή Λεχαίου με σκορ 3 - 2, αν και προηγήθηκε με 2 - 0, στον τέταρτο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Κώστας Βυζάς" και τέλος χθες έχασε με το βαρύ 0 - 5 στο Κιάτο από τον Πέλοπα , στο τελευταίο του φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.