Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνική πολιτική μαφία: Το όνομα, το ρουσφέτι και η οφσόρ


avgi-offshore.jpg
Αν οι εξεταστικές της βουλής έφταναν αποκωδικοποιημένες στα αυτιά των απλών πολιτών, ίσως αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα, να είχαμε λαϊκή εξέγερση. Και δεν μιλούμε για τους δημόσιους υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν το κίνημα των αγανακτισμένων, αλλά για τους ελεύθερους επαγγελματίες που σηκώνουν όλο το βάρος της οικονομίας (που πληρώνουν και τους μισθούς των αγανακτισμένων του δημοσίου) και ταυτόχρονα διώκονται και ποινικά.

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας που σέρνεται ως εγκληματίας γιατί δεν καταφέρνει να πληρώσει την αυτασφάλισή του στον ΟΑΕΕ (που όταν δεν πληρώνεται δεν υφίσταται και την παροχή υπηρεσίας – και όταν ξεπληρώνεται δεν υπάρχει συμψηφισμός για το διάστημα της μη παροχής υπηρεσιών), έμαθε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής στη Βουλή για τα δάνεια στα ΜΜΕ:
> Από τη «φαμίλια» Ψυχάρη: πως μπορεί κάποιος με το επίθετο Ψυχάρης να παίρνει δάνειο εκατομμυρίων με μόνη εγγύηση το όνομά του!! Την ώρα της κρίσης που όλη η αγορά στενάζει για να επιβιώσει ένας τύπος που έχει μία επιχείρηση όπως ο ΔΟΛ και το MEGA και που κάθε μήνα μπαίνουν μέσα, μπορεί να εμφανιστεί σε μία Τράπεζα και με το άκουσμα του ονόματός του, να εκταμιευθούν παλέτες με πολλά τούβλα ευρώ!
> Από τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη: πως ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον παρακαλούσε να κατεβάσει από το site των Παραπολιτικών, ένα ηχητικό ντοκουμέντο που τον εμφάνιζε να «προτρέπει» δικαστικούς για να στείλουν στη φυλακή, τη Χρυσή Αυγή. Αυτό λέγεται παρέμβαση στη δικαιοσύνη! Και αν ο Αντώνης Σαμαράς, είχε την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη ότι αυτό το ηχητικό ήταν προϊόν νοθείας, όπως υποστήριζε, γιατί δεν έκανε μήνυση στα «Παραπολιτικά», αλλά τους παρακαλούσε  – ρουσφέτι – να κατεβάσουν το ντοκουμέντο; Μήπως γιατί δεν τον «έπαιρνε» να τα βάλει με τον Μαρινάκη; ή και γιατί το ηχητικό ήταν αληθινό;
> Από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Αυγής» Δημήτρη Στούμπο: πως Η εφημερίδα «Αυγή» έχει μέτοχο εταιρία οφσόρ και πήρε δάνειο με εγγύηση το ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή μία «αριστερή» ιδιωτική επιχείρηση, όχι μόνο δουλεύει ψιλό γαζί τους πολίτες για τις οφσόρ – που τις πολεμάει υποτίθεται στα πρωτοσέλιδά της, αλλά και παίρνει δάνεια με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) που έχει και ως μέτοχο!!
Αν όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι πολιτική μαφία, τι είναι;
Κάποιοι, σήμερα, επάνω σε αυτή τη σαπίλα και τη δυσωδία χτίζουν, γκρεμίζοντας την Ελλάδα, πρωτίστως οι προαναφερόμενοι Ψυχάρης (με τις ευλογίες Σημίτη) -Σαμαράς-ΣΥΡΙΖΑ.
Κεφαλαιοποιούν την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν, στήνοντας μικρά – ακτιβίστικα κόμματα που ζουν από την όξυνση και την ταραχή!

Παρά το σόου της κυβέρνησης, περί πολέμου με τη διαπλοκή, παραμένει ζητούμενο η σύγκρουση με τους πραγματικούς νταβατζήδες, που δεν είναι άλλοι από τον κακό μας εαυτό. Η κακιά συλλογική νοοτροπία (που χτίστηκε το ’81) είναι αυτή που έχει εκθρέψει αυτά τα κτήνη. Ο κακός μας εαυτός, είναι αυτός που μας κάνει να διαβάζουμε φυλλάδες όπως το Βήμα και η Αυγή, να κάνουμε τύπους σαν τον διαλυτικό Σαμαρά πρόεδρο κόμματος και πρωθυπουργό, τον Ψυχάρη ρυθμιστή του πολιτεύματος και την Αυγή, πολέμιο της κάθαρσης με τις πλάτες του «συστήματος».
Παραμένει ζητούμενο η μεγάλη Εθνική Συναίνεση από πολιτικούς με αρχές και όραμα και με σεβασμό στην ελεύθερη και υγιή οικονομία.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/