Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Το τερμάτισε ο «Καναλάρχης» Παππάς

dendias-pappas.jpg 
Είναι σαφές πως η επίσημη ΝΔ, έχασε την επικοινωνιακή ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει το νόμο – έκτρωμα για τη δήθεν τακτοποίηση του τηλεοπτικού τοπίου. Το έχουμε τονίσει. Δεν έπρεπε να εμπλακεί σε όλο αυτό το φιάσκο. Έπρεπε να αφήσει το προδιαγεγραμμένο κυβερνητικό μπάχαλο να εξελιχθεί μόνο του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, υπό την πίεση της αναμονής του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα του νόμου αλλά και επειδή ο Πάνος Καμμένος έχει καταγγείλει – ως απατεώνα – τον αριστερό επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, βρίσκεται σε κατάσταση μεγάλης σύγχυσης..  Ο ΣΥΡΙΖΑ, το «χάνει» και επειδή οι νέοι «νταβατζήδες» αρνούνται να σκάσουν το χρήμα, έστω και σε δόσεις, αν δεν δουν τις αποφάσεις του ΣτΕ. Και με αυτό το τοπίο πώς ο Αλέξης Τσίπρας, στη ΔΕΘ, θα μοιράσει το χρήμα των «νταβατζήδων» στους φτωχούς, όταν η δικαιοσύνη θα αργεί να αποφασίσει και όταν η Τρόικα έστειλε μήνυμα πως τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες πάνε στη γνωστή μαύρη τρύπα και όχι σε παροχές;;; Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εξηγήσει πώς γίνεται, υπόδικοι και καταδικασμένοι που συμμετείχαν στο παιχνίδι του «Καναλάρχη», να εξυγιαίνουν το πολιτικό σκηνικό και να αποτελούν τον ορισμό της αριστερής κάθαρσης!!! Περισσότερα εδώ: http://wp.me/p7nJQ5-oN
Μπάχαλο δηλαδή!
Υπό το βάρος των αρνητικότατων δημοσκοπήσεων, αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ αφορμές, για να ρίξει το φταίξιμο της μπαχαλοποίησης του τηλεοπτικού τοπίου και της χώρας, στη ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτού του επικοινωνιακού αριστερού αμόκ, εξηγείται και το απίστευτο θράσος που επέδειξε ο Νίκος Παππάς, διαστρεβλώνοντας τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια. « Ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί και να δοθούν κι άλλες άδειες » τόνισε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στον Σκάι, ο οποίος επισήμανε το αυτονόητο: Ότι στην περίπτωση αυτή θα υποχρεωθεί το Δημόσιο να επιστρέψει κάποια από τα χρήματα στους υπερθεματιστές, καθώς άλλο τίμημα θα κατέβαλαν (φυσικά)  αν οι άδειες ήταν περισσότερες.  Πρόσθεσε όμως ότι το Δημόσιο θα έχει τελικά όφελος γιατί το μικρότερο έστω ποσό θα πολλαπλασιασθεί επί 10 και όχι επί 4.
Ε, όλο αυτό  ο «Καναλάρχης»   Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ το διαστρέβλωσαν και υποστήριξαν ότι  ο Δένδιας ζήτησε να επιστραφούν τα λεφτά στους υποψήφιους καναλάρχες!
Δικαίως,  ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  ΝΔ τα «έχωσε» στο facebook στον Παππά και ανέβασε το «επίμαχο» απόσπασμα ώστε να αντιληφθεί ο καθένας το μέγεθος του ψέματος. Συμπλήρωσε επίσης ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ:
«To ακριβές απόσπασμα όσων είπα στον Σκάι και τα οποία επιδίωξε ανερυθρίαστα να παραποιήσει ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας ότι… ζήτησα γενικά και αόριστα να επιστραφούν τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες! Είναι τόσο εθισμένοι στο ψέμα στην κυβέρνηση, που δεν αντιλαμβάνονται ότι γελοιοποιούνται».
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/