Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - GREEKRADIO WEB CHANNEL: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ...ΞΑΝΑ! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ!


Μετά τις αποκλειστικές

ποδοσφαιρικές  μεταδόσεις των τοπικών Πρωταθλημάτων Κορινθίας,
ο σταθμός μας και οι Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες θα μεταδώσουν απευθείας από την Πάτρα,την κλήρωση της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.
Ο Δημοσιογράφος-ραδιοσχολιαστής (για  25η χρονιά στα γήπεδα) Τάσος Μητσόπουλος θα συνδεθεί λίγο πριν τις 9 το βράδυ από το ξενοδοχείο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση την οποία μπορείτε να ακούσετε πατώντας   στο GREEKRADIO WEB CHANNEL από κάθε σταθερή και κινητή ηλεκτρονική συσκευή καθώς και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ευχαριστούμε το πρατήριο υγρών καυσίμων ''ΠΕΡΡΗΣ'' που στηρίζει το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.


Η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος της περιόδου 2016-2017 θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη 25/8/2016 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα.
Tο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί με 61 ομάδες σε τέσσερις ομίλους και θα διαχωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους.
Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου.


Την Κορινθία  εκπροσωπούν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής περιόδου 2016-2017 οι ομάδες
του Α. Ο. Ζευγολατιού και του Α. Ο. Λουτρακίου