Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

EKTAKTO: Φωτιά στο παλιό κτίριο του ANT1 στο Μαρούσι -- Δεν εκπέμπει το κανάλι - Εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις για λόγους ασφαλείας

ant1Φωτιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (9/8/2016) που βρίσκεται στο Agora Center στην οδό Κηφισίας με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην εκπέμπει σήμα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες. Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τα πάντα μέσα στο κτίριο που εκκενώθηκε αμέσως.Στο κτίριο αυτό στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του καναλού, το εμπορικο τμημα και οι δημόσιες σχέσεις.
Οι καπνοί διακρίνονται σε μεγάλη απόσταση, ενώ έχει ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χώρο που στεγάζονται οι μετασχηματιστές της ΔΕΗ που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση του καναλιού.
Όπως έγινε γνωστό από τη ΔΕΗ, υπήρξε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα, με συνέπεια να κοπεί το σήμα και να προκληθεί ο έντονος καπνός από τις εγκαταστάσεις.
Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας ελέγχει την κατάσταση, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.