Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Το «σύστημα» απειλεί με τον Ρουβά

rouvas
Το «σύστημα» έριξε προειδοποιητική στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμαζευτεί. Τα ποσοστά που καταγράφει είναι αναντίστοιχα με τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως με όσα βιώνει η κοινωνία. Η κεντροδεξιά «οικογένεια» (που ταυτόχρονα αγαπά την Φώφη και συμπαθεί τον Τσίπρα) ρίχνει στην αρένα τον Ρουβά.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αδυνατεί να εμπνεύσει. Αδυνατεί να κοιτάξει κατάματα τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν και να υποσχεθεί ρεαλιστικές λύσεις. Επιπλέον η στάση του Προέδρου της ΝΔ που περισσότερο χαϊδεύει τους Σημιτικούς παρά τους Καραμανλικούς οδηγεί αυτομάτως σε συρρίκνωση.
Αποκορύφωμα των λαθών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η άφεση αμαρτιών στο κορυφαίο κακούργημα που είναι το μαγείρεμα στοιχείων του ελλείμματος – η πράξη που έστειλε την Ελλάδα στην αγχόνη.
Ρουβάς λοιπόν η αντιπρόταση του «συστήματος» για να μαζευτούν οι νέοι που ακούν το επίθετο Μητσοτάκης και δυσφορούν.
Πώς είπατε; Ο Ρουβάς δεν ξέρει από πολιτική; Γιατί ο Μητσοτάκης ξέρει; Διαφημίζεται περισσότερο ως τεχνοκράτης manager….
Πώς είπατε; Ο Ρουβάς θα μας σώσει; Μα και βέβαια θα λέει το διαφημιστικό του… αφού είναι αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος και χωρίς να είναι υιός πρώην Πρωθυπουργού… Να όπως ο Άδωνις ένα πράγμα…
Ότι να’ναι δηλαδή.
Τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη..!!
Υ.Γ.
Μέχρι να βγει ο Ρουβάς στο πολιτικό κλαρί, εκεί στη ΝΔ θα φτιάχνουν το κυβερνητικό υπερ-πρόγραμμα του μέλλοντος με Σημιτικές πινελιές και οι συνεργάτες του Προέδρου θα τσακώνονται μεταξύ τους για ένα γραφείο-κλειδί δίπλα του, στις νέες «φτηνιάρικες» εγκαταστάσεις του κόμματος. Με την ευκαιρία: τόσα λεφτά ξοδεύτηκαν για την μετεγκατάσταση της ΝΔ, πάλι δεν βρέθηκε κανά ευρωλάκι για τους απλήρωτους εργαζομένους;;;

«Ο Κεντροδεξιός»