Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Νέα Διοίκηση στον Αστέρα Δερβενίου - Νέος ο Πρόεδρος ο Στράτος Μαραγκός

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση των μελών του Aστέρα Δερβενίου, όπου εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Επίσης εγκρίθηκε, μετά από διαλογική συζήτηση για την πορεία του Συλλόγου την επόμενη περίοδο, ο Προϋπολογισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Στέλιος Κατούφας, Παντελής Μαραμαθάς, Κώστας Κουσουλός και Χρήστος Κούκιος ζήτησαν, για διάφορους λόγους, να απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους, παραμένοντας όμως μέλη στο Δ.Σ. Η Γενική Συνέλευση αποδέχτηκε το αίτημά τους και έτσι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ., μετά από σχετική ψηφοφορία, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος : Στρατής ΜαραγκόςΑντιπρόεδρος : Βλάσης Κουρής
Γενικός Γραμματέας : Βασίλης Κεκερής
Ταμίας : Μιχάλης ΠετρόπουλοςΈφορος ανδρικής ομάδας : Ανδρέας ΣιάπικαςΜέλος : Στέλιος Κατούφας
Μέλος :
Παντελής Μαραμαθάς
Μέλος : Κώστας Κουσουλός
Μέλος : Χρήστος Κούκιος
Έφορος τμημάτων υποδομής : Δημήτρης Μετεβελής
Το Δ.Σ. μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, προχώρησε στην πρώτη του συνεδρίαση, όπου εξειδικεύτηκε ο εγκεκριμένος από τη Γενική Συνέλευση προϋπολογισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Το Δ.Σ. στη συνέχεια αναγκάστηκε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Θόδωρου Ανδριόπουλου, λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών λόγων που είχε επικαλεστεί εδώ και καιρό. Το Δ.Σ. σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Θόδωρο Ανδριόπουλο τον ευχαρίστησε για την άψογη εικόνα και συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της μικρής χρονικά παρουσίας στο Σύλλογο και του ευχήθηκε ότι το καλύτερο στην προσωπική ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα.
Ακολούθως ορίστηκε ομόφωνα Επιτροπή Μετεγγραφών αποτελούμενη από τους κ.κ. Στρατή Μαραγκό,  Στέλιο Κατούφα, Ανδρέα Σιάπικα και Παντελή Μαραμαθά, οι οποίοι θα είναι και οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την εύρεση πρώτα του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας και ακολούθως για τη στελέχωση του ανδρικού τμήματος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
asterasderveniou.gr