Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Ξεχειλίζει η ντροπή και η οργή για την κατάντια της χώρας μας. Φτώχεια και κατοχή γνώρισε η Ελλάδα, τέτοιο αυτό-εξευτελισμό ποτέ. 
Προτεκτοράτο των Γερμανών η Ελλάδα των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου, με τους Γάλλους να ερίζουν για τα ιμάτιά της, ντυμένος σοσιαλιστής ο Πρωθυπουργός της διεθνής επαιτείας και απόγνωση το δώρο της πρώτης φοράς Αριστερά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε χιλιάδες προστιθέμενους ανέργους καθημερινά.
Ένα κράτος μαφία προστάτης λαθρεμπόρων, μελών εγκληματικών συμμοριών, ένα κράτος αδίκου και αρνησιδικίας. Ένα κράτος χειρότερο από ζούγκλα, χωρίς κανόνες μόνο δηλώσεις φρονημάτων υποταγής.
Βαράει τα νταούλια ο Αλέξης Τσίπρας και οι προστάτες του, συνένοχοι όλοι στο εθνικό έγκλημα που θα μείνει στην ιστορία και ανάπτυξη 3,5% προστάζει ο Μοσκοβισί για το 2018 στους χιλιάδες ανέργους από σήμερα της Μαρινόπουλος. Η παράφρονη γενοκτονία των Ελλήνων στην πλήρη εκτέλεσή της.
Κάθε φωνή αντίστασης στη διάλυση της χώρας εξοντώνεται με τη γνωστή μαφιόζικη μέθοδο της σιωπής. Τίποτα δεν αφήνεται να σηκωθεί όρθιο στην έρπουσα Ελλάδα. Παντού υπάρχουν οι πατριώτες της παράγκας, εκμαυλισμένοι Έλληνες, για να μεριμνούν για τον ενταφιασμό της κοινωνίας μας.
Ο δειλός Λεβέντης, ο χλευασμός του παρακράτους για δεκαετίες που του έστελνε πιτσαδόρους, βρήκε σήμερα στον Αλέξη Τσίπρα το κεντροαριστερό του ίνδαλμα. Αυτόν που καταδίκασε την νεολαία και αρνήθηκε κάθε πρότασή του για διάλυση του παρασιτικού Κράτους.  Γλυκάθηκε από την εξουσία και μωράθηκε ο Βασίλης Λεβέντης. Παραδόθηκε και αυτός στην κλειδοκράτειρα της Ελλάδας. Κρίμα. Ο πολιτικός που εκλέχθηκε για να αναποδογυρίσει το πολιτικό σύστημα διαπλέκει απροκάλυπτα το μέλλον της παράταξής του. Ο ακάλυπτος στους ψηφοφόρους του που θα άλλαζε τους βουλευτές του κάθε 6 μήνες για να μην εθιστούν στην «ντόπα» της Βουλής και βολής έγινε και αυτός σοσιαλιστής ριζοσπάστης, οικουμενικός ολιγάρχης, υπονομευτής της όποιας δημοκρατίας μας έμεινε.
Αυτοκτονίες, δολοφονίες απελπισίας, καταστροφή και κατάθλιψη τίποτα δεν συγκινεί πια τους επιβήτορες της εξουσίας. Όλα καλά πάνε, η δόση της εξουσίας να πέφτει κάθε τέλος του μήνα με τα τυχερά της. Εκείνοι οι καραγκιόζηδες Αγανακτισμένοι που πρόβαλαν στις τηλεοράσεις, μπουκωμένοι  τώρα από το κρατικό χρήμα και τις ανομίες του παρακράτους, ήπιαν το αμίλητο νερό της εθνικής προδοσίας. Όλα καλά βαίνουν λοιπόν.
Μεταρρυθμιστές εναντίον Κρατιστών ενός ψόφιου Κράτους είναι ο νέος εθνικός διχασμός για όση Ελλάδα σωθεί και όχι Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά που βολεύει τους ξένους δανειστές για να διαίρουν και βασιλεύουν. Τους κ.κ. Τσίπρα και Καμένο που απεγνωσμένα παρακαλούν για μία σανίδα σωτηρίας την Ευρωπαία αφέντρα τους, για μία Ευρώπη συνέχισης της λεηλασίας των λαών προς τέρψη των ολίγων και κολλίγων. 
Το Grexit που μας σέρνει από το 2009 πεισματικά, 7 χρόνια τώρα, για να μας διαλύσει και να σώσει την ντόπια Μαφία δεν φθάνει στον προορισμό του γιατί απλά δεν είναι exit στην ευημερία των Ελλήνων αλλά στην αιώνια σκλαβιά τοκογλύφων και ολιγαρχών των σαλέ της Ελβετίας, οι οποίοι στο πρόσωπο των Τσίπρα Καμένου βρήκαν το τέλειο δίδυμο της εθνικής συμφοράς, της καταδυνάστευσης των Ελλήνων.
Μείωση σε μισθούς και συντάξεις κέρδισε σήμερα ο ελληνικός λαός, ανεργία, απομόνωση και εξευτελισμό για την εμμονή του στο λάθος. Για την απέχθειά του στο ίδιο του το Κράτος που θεωρεί ξένο, όχι άδικα, κληρονόμο Οθωμανών, Βασιλιάδων και προδοτών.
 
Όσο δεν αλλάζει ο Έλληνας δεν πρόκειται να αλλάξει η Ελλάδα. Απλώς θα μικραίνει όπως και η ζωή μας.
Μόνο μία Μεγάλη Ιδέα θα τη σώσει. Ένας Μεγάλος αγώνας. Ο Μεγάλος της εαυτός... 

Thedayaftergr