Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Crowdpolicy eNewsletter - Μάιος 2016

Crowdpolicy Newsletter (Μάιος 2016)
 
NBG i-bank #fintech crowdhackathon
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου 2016 το NBG i-bank #fintech crowdhackathon. Είναι το πρώτο hackathon στην Ελλάδα με θέμα τις οικονομικές συναλλαγές #fintech, έναν τομέα που σε παγκόσμιο επίπεδο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το NBG i-bank #fintech crowdhackathon διοργανώθηκε από την Crowdpolicy με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας και άλλων χορηγών και υποστηρικτών.
 
Στο NBG i-bank #fintech crowdhackathon διαγωνίστηκαν συνολικά 16 ομάδες με θέματα στην ευρύτερη περιοχή των οικονομικών συναλλαγών, όπως chatbots, e-wallets, εντοπισμός κακόβουλων συναλλαγών, συμβόλαια με βάση το blockchain, λειτουργίες crowdfunding, συναλλαγές με κινητά μέσω QR codes, social banking, υποστήριξη κοινοτήτων με ειδικές ανάγκες κοκ.
 
Παράλληλα με το NBG i-bank #fintech crowdhackathon διοργανώθηκε το Be Finnovative ! workshop, στο οποίο έγιναν παρουσιάσεις σχετικές με τις οικονομικές συναλλαγές, με θέματα όπως το donation και investment crowdfunding, mobile banking, chatbots, bitcoin και blockchains κοκ.
 
Δείτε τις ομάδες, τις υλοποιήσεις, παρουσιάσεις, κώδικα, βίντεο, φωτογραφίες και πολύ υλικό από το πρώτο #fintech crowdhackathon στην Ελλάδα.
 
Διαβάστε όλο το άρθρο