Κυριακή 8 Μαΐου 2016

8+2 μητέρες μιλάνε για την πιο γλυκιά γιορτή του κόσμου


Οι υποστηρίκτριες του «Μαζί για το Παιδί» μοιράζονται μαζί μας το συναίσθημα και το ρόλο της μητρότητας
Γιορτή της μητέρας. Μια γιορτή που δίνει την αφορμή στα παιδιά να ανταμείψουν την μητέρα τους με ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια τρυφερή κουβέντα για όσα τους προσφέρει.  Άλλωστε ο ρόλος της μάνας είναι ισχυρός και έχει αξία ανεκτίμητη στη ζωή του καθενός μας.
Με αφορμή την γιορτή αυτή 8+2 μητέρες  που υποστηρίζουν τις δράσεις του «Μαζί για το Παιδί» μοιράζονται μαζί μας το συναίσθημα της μητρότητας. Μιλάνε για το πιο σημαντικό επίτευγμα της ζωής τους και ταυτόχρονα έχουν για κοινό παρανομαστή  την αγκαλιά που προσφέρει το «Μαζί για το Παιδί».
Οι ίδιες αναγνωρίζουν την δύναμη που κρύβει μια αγκαλιά για ένα παιδί πόσο μάλλον μια αγκαλιά  που χωρά περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα.

Η αντιπρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου στέλνει το δικό της μήνυμα για την μητρότητα. Όπως και επίσης οι υποστηρίκτριες του έργου μας: Κάρμεν Ρουγγέρη,  Ειρήνη Νικολοπούλου, Φαίη Μαυραγάνη, Δέσποινα Καμπούρη , Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Εύη Βισβάρδη, Μαρία Ζαβάκου και  Μαριλίτα Χατζημποντόζη.
Όλες δίνουν την δική τους διάσταση για την μητρότητα και ταυτόχρονα επικροτούν τις ενέργειες του «Μαζί για το Παιδί».
Την ίδια ώρα  η Κλεοπάτρα Τσουχνικά, η Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στη Γραμμή 11525 και το Συμβουλευτικό κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του «Μαζί για το παιδί» αναλύει σε άρθρο της το «Πόσο δυνατός είναι ο δεσμός ανάμεσα στην μητέρα και το παιδί».
Διαβάστε περισσότερα »

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος