Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΜΕ… ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ & SAKIS ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ…ΟΥΑΟΥ!!!!!

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα μας γεμίσει υπερηφάνεια σαν αριστερούς και προοδευτικούς, θα γίνει τη Μ. Τετάρτη στις 27 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα, θα είναι η μεγάλη στιγμή της συγκυβέρνησης που θα γεμίσει με φως τις ψυχές των Ελλήνων.
Ξεκάθαρα αριστερή και προοδευτική λοιπόν η κυβέρνηση θα δημιουργήσει στο Καλλιμάρμαρο μια χουντικής έμπνευσης πανήγυρη με πρωταγωνιστή αυτό το παιδί που πάντα βρίσκεται πρώτο στις μεγάλες εθνικές στιγμές, όπως και με το δημοψήφισμα που βροντοφώναξε το ΝΑΙ, τον Sakis

!
Έτσι λοιπόν μια μέρα πριν από την ψήφιση του Μνημονίου Νο 4 ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει τον Λαό για να γιορτάσει το ολυμπιακό φως και να το μοιράσει στις φαβέλες της Βραζιλίας και του Ριο Ντε Τζανέϊρο.
Ας μην λησμονούμε ότι η τελετή αφής της φλόγας έγινε την 21η Απριλίου και νοιώσαμε ότι το ημερολόγιο έκανε λάθος, γιατί πώς να το κάνουμε Αριστερά έχουμε ή μήπως ΟΧΙ;

Έτσι θα θυμηθούμε όλοι μας τις μεγάλες στιγμές του 2004 που παίξανε ρόλο για να έρθει η χώρα και ο Λαός της στην κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και τις μεγάλες στιγμές της Γιουροβίζιον στην Αθήνα, στιγμές αλησμόνητες που κάνανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους!


Σε σχέση με την 21η Απριλίου του 1967 και τα πανηγυράκια της θα υπάρχει μια διαφορά στο Καλλιμάρμαρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρχουν ΕΣΑτζήδες, ωστόσο θα μπορούν να αντικατασταθούν από ΜΑΤατζήδες που τους κατάργησε!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ