Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Σαμαράς ετοιμάζει δημόσια πολιτική παρέμβαση

Ο Σαμαράς ετοιμάζει δημόσια πολιτική παρέμβαση
Ο δρόμος της σιωπής δεν ταιριάζει στον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός διεκδικεί την ιστορική δικαίωση της πολιτικής του, στον απόηχο του… μπάχαλου που έχει προκαλέσει στη χώρα η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και με δεδομένη την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του συνόλου της νέας ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, να αποκαταστήσουν την εικόνα της περιόδου 2012-2015, που έγινε στο παρελθόν αντικείμενο σκληρής κριτικής.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει σιωπηλός θεατής των εξελίξεων, αλλά θα παρεμβαίνει όπου και όποτε το κρίνει απαραίτητο. Η δική του καθοριστική παρέμβαση στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε χάρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ανέλπιστη νίκη, και έκτοτε η στρατηγική της Συγγρού έχει έρθει πιο κοντά στη ρητορική του Αντώνη Σαμαρά.
Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για ηχηρή δημόσια παρέμβαση, καθώς θα μιλήσει την προσεχή Κυριακή, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
Εντός έδρας λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να τοποθετηθεί για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για το… μέλλον, καθώς δεν έχουν κοπάσει τα σενάρια μιας δικής του μεγάλης επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή, στον απόηχο και της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς πολιτικούς συμμάχους του την περίοδο 2012-2015.

ysterografa.gr