Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Ευστάθιο Συκιώτη



http://www.pna.gr/media/k2/items/cache/97b69b9f7e1a5c5d4d0fd3d24f506fa4_XL.jpg«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού μας «Μπάρμπα Στάθη Συκιώτη», μιας σπουδαίας προσωπικότητας που διακατεχόταν από το πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης προς την πατρίδα του και τους ανθρώπους της.
Αισθάνομαι ειλικρινά τυχερός γιατί ο κ. Συκιώτης με τίμησε με την άδολη φιλία του, αλλά και γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να τον τιμήσω για την προσφορά του.
Εκπροσώπησε μια γενιά που αναγκάστηκε για βιοποριστικούς λόγους να ξενιτευτεί, κατάφερε όμως με πολύ κόπο να ξεπεράσει αντιξοότητες και να δημιουργήσει σπουδαία πράγματα, χωρίς ποτέ να λησμονήσει τον πολυαγαπημένο του Τυρό και τους συμπατριώτες του.
Η προσφορά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους Πελοποννήσιους απανταχού της γης σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, αλλά και απόδειξη ότι μόνο με επίμονη και επίπονη προσπάθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και ευελπιστώ ότι το ήθος, η ταπεινοφροσύνη και η ευγένειά του θα βρουν μιμητές».


Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου