Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

«Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και διά του Τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους. O Τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.». Άρθρο 14 Ελληνικού Συντάγματος.
«Υπάρχουν σκέψεις, αλλά δεν έχει υπάρξει οργανωμένο και αποτυπωμένο το σχέδιο με το οποίο θα προχωρήσουμε. Επομένως, δεν μπορούμε να συζητήσουμε για λεπτομέρειες σε ένα σχέδιο που δεν υπάρχει ακόμα. Υπάρχει ως προσανατολισμός και ως σκέψη» Κυβερνητική εκπρόσωπος Ελλάδας, Όλγα Γεροβασίλη, 2016

«Our working class, scientists and technicians, true to the instructions of the great leaders, made a big stride in making the metallurgical industry Juche-based, built model, standard factories of the era of the knowledge-driven economy in various parts of the country and put production lines on a modern and IT footing, thus opening a new road of advance for developing the overall economy and improving the people's standard of living.» Kim Jong Un's 2016, New Year Address

 

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για τους στόχους του λατρευτού Πρωθυπουργού μας κ.Τσίπρα και της γλυκύτατης εκπροσώπου του Όλγα Γεροβασίλη. Μπορεί να μην υπάρχει σχέδιο, υπάρχει σίγουρα όμως τέλος. Αυτοί που κατοικούν στη Ρόδο είναι σίγουρο ότι το νοιώθουν πιο κοντά πια. Μπορεί ο Ξέρξης να μη δάμασε τα κύματα του Αιγαίου, ο Αλέξης Τσίπρας όμως θα δαμάσει τα κύματα της πληροφόρησης του 21ου αιώνα, της γνώσης και της έκφρασης. Θα μαστιγώσει το internet, το facebook , το twitter.

 

Το αποτέλεσμα και αυτής της ηλεκτρονικής του διακυβέρνησης δεν χρειάζεται να αναζητηθεί για πολύ. Όσο καλά διαπραγματεύτηκε, όσο καλά έδιωξε την Τρόικα, όσο καλά χόρεψαν οι αγορές πεντοζάλι, όσο καλά δημιούργησε επενδύσεις και εργασία, όσο χάρισε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων μαζί με την ελπίδα άλλο τόσο θα διαπρέψει και στην ησυχία και την τάξη της ενημέρωσης.

Κάθε τυραννικό καθεστώς εξάλλου διακρίνεται για δύο συναισθήματα. Το φόβο και την αλαζονεία. Στην εξουθένωση της λογικής, την παράδοση του λαού και την εξόντωση των αντιδραστικών ποντάρει και  ο ΣΥΡΙΖΑ πριν παραδώσει τα πάτρια εδάφη στους βάρβαρους και μας χαρίσει μισθούς και συντάξεις της πείνας, μία σοσιαλιστική οικονομία με δελτία τροφίμων και κουπόνια, ένα στρατό καθεστωτικό, λίγο χαρτί υγείας Βενεζουέλας.

Η Ελλάδα πέθανε όταν τα όπλα σίγησαν, όταν οι λέξεις πνίγηκαν μέσα στις μίζας τις πισίνες, όταν η ελπίδα της καταστροφής ήρθε και μας βρήκε στη ζωή μας.

Ευτυχώς τουλάχιστον έρχονται τα τούρκικα κανάλια να διασκεδάζουμε με την άδεια του αφέντη μας τα τσιφτετέλια της Ανατολής…

 thedayaftergr.blogspot.gr