Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καμένη γη



18.02.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καμένη γη

Αντί να διδαχθούν από την συνεχώς αυξανόμενη υστέρηση των εσόδων, παρά την αύξηση των φορολογικών συντελεστών, και να μειώσουν επιτέλους τα έξοδα του Δημοσίου, στην κυβέρνηση προτίθενται να αυξήσουν εκ νέου τους συντελεστές, όπως πρακτικά επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας κ. Σταθάκης (του οποίου η υπόθεση πόθεν έσχες εκκρεμεί). Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα εξοντώσουν κάθε εναπομείνασα ζωντάνια των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων για να διατηρήσουν ένα μεγάλο, αναποτελεσματικό κράτος, το οποίο με κάθε μέθοδο επιδιώκουν να ελέγξουν πλήρως, περιορίζοντας σταδιακά  τις δημοκρατικές ελευθερίες και τις Αρχές που ελέγχουν την εξουσία.

Με την ανικανότητα και την καθεστωτική λογική που τη διακρίνει, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει χάσει τον έλεγχο και ταυτόχρονα έχει φέρει την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Έχει ακυρώσει την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια. Εφαρμόζει την τακτική της καμένης γης.

Στη Δράση πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει μία πλούσια χώρα, αν οι πολίτες της αφεθούν να δημιουργήσουν, μέσα σε ένα πλαίσιο ισονομίας και αξιοκρατίας. Στην κυβέρνηση, αντιθέτως, προσπαθούν να επιβάλουν τη φτωχοποίηση όλων, στο όνομα της ισότητας.

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ