Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φέτος τα Χριστούγεννα, η γιορτή είναι στο MARE WEST


Μην πας μακριά! Τα Χριστούγεννα έρχονται στο MARE WEST


(Κόρινθος, 8 Δεκεμβρίου 2015): Το εμπορικό πάρκο Mare West «ντύνεται» γιορτινά και μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ετοιμάζει μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει στο MARE WEST με το φανταστικό τραινάκι και κάνει ατελείωτες βόλτες με τα παιδιά. Την ίδια μέρα τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου στολισμού ανάβουν και οι εκδηλώσεις ξεκινούν με γιορτινά παραμύθια, διασκεδαστικά εργαστήρια, μαγευτικές παραστάσεις και απολαυστική μουσική!

Ιστορίες για τα παιδιά με τον Άγιο Βασίλη και το αγαπημένο του ξωτικό Πόκο, κατασκευές στολιδιών, γιορτινό face painting, μαγικές βαλίτσες παραμυθιών και ταχυδακτυλουργικά κόλπα Christmas magic, είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που θα κάνουν τη φαντασία των μικρών και μεγάλων φίλων του MARE WEST να καλπάσει σε χριστουγεννιάτικα μονοπάτια.
Όλες οι εκδηλώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες του MARE WEST με διαδραστικές δραστηριότητες, ενώ το παιχνίδι θα μπορεί πάντα να συνεχιστεί και  στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων!
Ειδικά το Σάββατο 19/12, το Mare West θα φιλοξενήσει στο χώρο του εμπορικού πάρκου το Χαμόγελο του Παιδιού για ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, το πρωί και το απόγευμα. 
Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες ξεκινούν όλα τα απογεύματα των καθημερινών από τις 17.00 το απόγευμα, ενώ τις παραμονές και τα Σαββατοκύριακα το κέφι απογειώνεται με ολοήμερη γιορτή. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο link http://www.marewest.gr/

Το παραμύθι ξεκινά και η φαντασία ζωντανεύει φέτος τα Χριστούγεννα στο MARE WEST.

MARE WEST, μην πας μακριά… τα Χριστούγεννα είναι εδώ!






Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-         Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες


Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης και διαχείρισης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 212 222 1700

Epic communication (δημοσιογραφικά αιτήματα)
ΛιλήΔράκου, drakou@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032
Σοφία Συμεών, symeon@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032

Lily Drakou