Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

«Στραπάτσο» του Παναθηναϊκού από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Ο Ηρακλής... ροπάλιασε τον ΠΑΟ, «επέστρεψε» ο Πανιώνιος
«Μαύρο» ήταν το ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσόνι και του Μίκαελ Εσιέν στη Σούπερ Λιγκ, καθώς ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Ο Βέλλιος στο 23΄ πέτυχε το γκολ του «Γηραιού» που πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, γιορτάζοντας ιδανικά τα γενέθλιά του. Σαν σήμερα πριν απο 107 χρόνια «γεννήθηκε» ο «Γηραιός»!.


Το ερώτημα που προέκυψε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε να κάνει με το αν ο Ηρακλής ήταν ανώτερος ή ο Παναθηναϊκός κατώτερος του αναμενομένου.
 ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (76΄ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87΄ Περόνε), Πασάς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73΄ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86΄ Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58΄ Νίνης), Καρέλης.

Νωρίτερα, ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λιγκ και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, αφού επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι  με 2-1, ενώ ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Την Κυριακή, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς της ημέρας, ενώ στο τελευταίο, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, ψάχνοντας για το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι το λογικό φαβορί για να πετύχει την 11η συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να προσέξει, καθώς ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες για ν' ανατρέψει τα προγνωστικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Ατρόμητος-Πανθρακικός 1-2
(78' Ναπολεόνι-41' Μελίσσης, 81' Ηλιάδης)

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(5', 20' Ανσαριφάρντ)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-0
(23' Βέλιος)

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Παναιτωλικός
17:15 (Λιβαδιά) Λεβαδειακός-Ξάνθη
17:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Βέροια
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Μυτιλήνη) Καλλονή-ΠΑΟΚ