Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Πώς μεταφράζεται η αποτυχία και η ανικανότητα διακυβέρνησης στη γλώσσα του κ.Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση.

Φαίνεται όμως πως την ίδια γλώσσα της κοροϊδίας μιλάει και καταλαβαίνει και ο κ. Λεβέντης, το κόμμα του και οι βουλευτές του. Το γκροτέσκο, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, της ελληνικής πολιτικής σκηνής που εξαργυρώνει την ξαφνική του επιτυχία και την είσοδό του στη Βουλή με κορόνες περί κυβέρνησης τεχνοκρατών και άλλες τέτοιες αρλούμπες πολιτειακής εκτροπής
Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει, κ. Λεβέντη, φεύγει, αδειάζει τη γωνιά, ελαφραίνει και το δημόσιο ταμείο από το βουλευτικό του παχυλό μισθό, πάει σε εκλογές και δίνει τη θέση του στον επόμενο εκλεγμένο όπως ορίζει το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας. 

Δεν θέλουμε άλλους ρυθμιστικούς παράγοντες τύπου Καρατζαφέρη, Κουβέλη και λοιπούς, που θα τείνουν χείρα βοηθείας στον κάθε άσχετο, ανίκανο, καιροσκόπο, πολιτικό τυχοδιώκτη με μόνο αποτέλεσμα την καθυστέρηση αναγέννησης της χώρας.

Τέλος τα παραμύθια περί ενότητας και εθνικής ανάγκης για την καταστροφή της χώρας.

Πάρτε το κοκκαλάκι της εξουσίας και εσείς κ.Λεβέντη που περιμένατε τόσα χρόνια, πάρτε πρόωρα την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας με τη συνενοχή σας,  και προσκυνήστε στο πρώτο κάλεσμα της διαπλοκής της χώρας. Του Σουλτάνου της Ελλάδας.
Οι εκλεκτοί ψηφοφόροι που εμπιστεύθηκαν πριν από δύο μήνες την Ένωση Κεντρών για μία άλλη Ελλάδα και ψήφισαν τελικά ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν παρά να συνειδητοποιήσουν ότι η ψήφος τους πήγε χαμένη για την εγγύηση του πολιτικού καρτέλ της υποταγής της Ελλάδας.

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, που λέει και ο αδαής και ευκολόπιστος λαός....
 
thedayaftergr.blogspot.gr