Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μαστιγώνουν τα κύματα οι πολιτικοί αρχηγοί και ο αναντικατάστατος κ.Τσίπρας που κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και την οικουμένη και αναζητά πολιτικό καταφύγιο απελπισμένα για λίγες μέρες ακόμα εξουσίας. Ο κ.Τσίπρας ό,τι και αν κάνει θα αυτοκαθαιρεθεί σύντομα, γιατί απλά δεν εκπροσωπεί και δεν αγωνίζεται για την ευημερία του λαού. 

Μάταια θα χρησιμοποιήσει και το προσφυγικό για να διατηρήσει την εξουσία του παρασύροντας τους άλλους αρχηγούς και διαλύοντας την Ελλάδα. Μάταια και ο κ.Λεβέντης που προδίδει τους ψηφοφόρους του ξοδεύει το πολιτικό του κεφάλαιο που θα μπορούσε να ωφελήσει στο εγγύς μέλλον.
  
Η Ελλάδα χρειάζεται ενότητα και δημοκρατία. Η Ελληνική Βουλή, αυτή ή επόμενη αδιάφορο, οφείλει να σχηματίσει μία οικουμενική Κυβέρνηση από δημοκρατικά εκλεγμένους με ψήφο βουλευτές και να αγωνιστεί και για να ξεριζώσει το παρακράτος που μας άλωσε και επιμένει να μας ταλαιπωρεί. Να δώσει ελπίδα, όραμα και πάνω από όλα εργασία. Να διαλύσει το προδοτικό όνειρο του πλούσιου δημοσίου υπαλλήλου που εσκεμμένα φυτεύτηκε στην κοινωνία μας για να ανατινάξει μαζί το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Να ανοίξει επιτέλους τις λίστες των δισεκατομμυρίων ευρώ και να κατάσχει τα προϊόντα μίας απεχθούς εποχής. Δεν ωφελούν άλλα ξεπλύματα.

Οι κ.κ.βουλευτές του ελληνικού Κράτους οφείλουν να αμείβονται ανάλογα με το λαό και όχι με χιλιάδες ευρώ όταν οι νέοι εκλιπαρούν για ένα μεροκάματο ή για μισθό 500 ευρώ. Μόνο τότε θα εργαστούν για το καλό της Ελλάδας και μόνο τότε θα γλυτώσουν τη μήνη του λαού που σύντομα αν συνεχίσουν την αφυψηλού συμπεριφορά θα ξεσπάσει πάνω τους.

Ο καρκίνος της Ελλάδας, η διαφθορά και η διαπλοκή, είναι διακομματικά στοιχεία και κανένα κόμμα δεν μπορεί να τα ξεριζώσει μόνας του. Το ίδιο και το παρακράτος που λυμαίνεται τον ελληνικό πλούτο εις βάρος του λαού, των νέων, των οικογενειών και των συνταξιούχων.

Ο κ.Τσίπρας θα κάνει καλό να κάνει στην άκρη. Δεν είναι άξιος να οδηγήσει την Νέα Ελλάδα. Υπάρχουν πλείστοι άξιοι πολιτικοί, άνδρες και γυναίκες, σε όλα τα κόμματα της Βουλής για να αναλάβουν την Πρωθυπουργία της χώρας. Ακόμα και το πολιτικό καρτέλ μας έχει αρχίσει να διαλύεται, παρά τη λυσαλλέα μάχη που δίνει για να συνεχιστεί η τυραννία του. Δεν υπάρχουν τοτέμ της πολιτικής και ο κ.Τσίπρας οφείλει να γνωρίζει ότι "ουκ αεί άρχει". Τα παραμύθια που του είπαν για εξουσία 8 και 20 χρόνων δεν έλαβαν υπόψη την εξαθλίωση του λαού που αν συνεχίσει να επιμείνει να κυβερνά νόμιμα και ανήθικα θα την νιώσει τελικά στο πετσί του.
Να συνενοηθούν όλοι και να σχηματίσουν μία νόμιμη Κυβέρνηση των αρίστων εκλεγμένων που θα στελεχώσει με τους καλύτερους τον κρατικό μηχανισμό, θα σεβαστεί το δημόσιο χρήμα και θα διαλύσει το μηχανισμό διάλυσης της χώρας που εκμεταλλεύτηκε τους μετρίους και τους εξαρτημένους για να να πετύχει το σκοπό του, χωρίς τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό που είναι αποτυχημένος. Εκείνος που αθ αναλάβει το πρώτο από όλα να μεριμνήσει για την παραγωγή και για έναν ιδιωτικό τομέα που θα εξάγει και δεν θα εξαρτάται από τις προμήθειες του Δημοσίου, κυνηγώντας την ουρά του. Έναν ιδιωτικό τομέα που θα δίνει δουλειές στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ώστε να μην εγκαταλείπουν τη χώρα τους.

Κάθε άλλη απόπειρα συνέχισης και συγκάλυψης της μιζαδόρικης ζωής των ολίγων πια θα είναι μάταιη και με κακό τέλος. Το τσάμπα μάγκας πέθανε, μαζί με τους ντόπιους υπερασπιστές και οπαδούς του...
 
thedayaftergr.blogspot.gr