Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ

Η οικονομική πολιτική όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών οδήγησε τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας εν ενεργεία και εν αποστρατεία, στην πλήρη εξαθλίωση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς και να μην έχουν την δυνατότητα της καταβολής των φόρων  που συνεχώς αυξάνονται. Ζητούμενο δεν είναι η προνομιακή αντιμετώπιση, αλλά η  ίση μεταχείριση .

 Ο 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι στο πλευρό τους και συμπαραστέκεται έμπρακτα στους αγώνες τους.


 ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑYΘΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
   ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο President , Λεωφόρος Κηφισίας 43 στην Αθήνα, (ΜΕΤΡΟ Στάση ΠΑΝΟΡΜΟΥ), στην αίθουσα «MEZZO»,    συγκαλείται η Κεντρική Επιτροπή του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
α.  Όσοι υπέγραψαν το Καταστατικό του κόμματος.
β. Όσοι εξελέγησαν μέλη στο Α΄ Τακτικό Συνέδριο του Μαρτίου 2012.
γ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις εθνικές εκλογές του 2012.
δ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Συνδέσμου στις ευρωεκλογές  του 2014.
ε. Οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Πολιτικών Συμβουλίων του κόμματος των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας.
Θέματα:
α. Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου  2015 .
β. Εκτίμηση της πολιτικής καταστάσεως στη Χώρα και των  προοπτικών της μελλοντικής πορείας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.
Επίσης μπορούν να παρευρεθούν μέλη και φίλοι του Συνδέσμου και να διατυπώσουν την άποψή τους στις εργασίες της ΚΕ.
 Οι εργασίες της ΚΕ θα περατωθούν μέχρι την ώρα 12:00.
             
                      ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.
Ακολούθως με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 4 ετών πολιτικής δράσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας θα παρουσιασθούν, προς τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου, 2 ενδιαφέρουσες διαλέξεις διακεκριμένων ομιλητών :
1/  Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις ,στη Συρία, Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη, με ομιλητή τον αξιωματικό ε.α, αρθρογράφο και αναλυτή κο  Σάββα Καλεντερίδη , ώρα 12:00.
 2/  Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδος και οι μελλοντικές προοπτικές με ομιλητή τον οικονομολόγο και αναλυτή κο Βασίλειο Βιλιάρδο, ώρα 12:30.  
Παρακαλούνται όλοι να συμμετάσχουν προκειμένου να καταθέσουν ελεύθερα τις απόψεις τους, όπως πάντα, ώστε μέσα από τις καταστατικές και δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και από την ειλικρινή επικοινωνία να καθορισθεί το πλαίσιο της μελλοντικής πορείας του κόμματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ