Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

Στα δύο η Ελλάδα με το 55% να ψηφίζει και το 45% να φτύνει τη δημοκρατία την ημέρα των εκλογών. Στα δύο με τους μισθούς στην αγορά στα 300 ευρώ και τις συντάξεις στα 900 ευρώ και τους άλλους με το 1.000.000 ευρώ να κυκλοφορούν ανάμεσά μας χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα ηδονής.
Στα δύο η Ελλάδα όπως και η Κύπρος όταν η χούντα του Ιωαννίδη ήρθε για να μείνει, για να διαλύσει την Ελλάδα στα δύο. Θολό πια το καταγάλανο Αιγαίο με στρατηγούς να παραιτούνται και υπουργούς να ξεπουλιούνται.
Το όνειρο του Τσε έγινε όνειρο του Τσι και απελπισμένα η Ελλάδα ψάχνει ένα φύλλο συκής στο Ιράν, την Κίνα και τη Ρωσία. Μα ποιος πληρώνει μία γερασμένη πόρνη. Μία χώρα και ένα λαό που ξεπούλησε πατρίδα, θρησκεία και παιδεία για "εξωχώρια" κατάθεση ψυχής.
Το ένα μετά το άλλο τα λαμόγια αποκαλύπτονται ξεδιάντροπα και σκεπάζονται απαλά από το σύστημα της αρπαχτής. Τον διαλύτη της κοινωνίας που εξαφάνισε ό,τι υγιές υπήρχε όπως ο Πινοσέντ τους αντιφρονούντες.
Τώρα σιωπή και ηδονή μέχρι τελικής πτώσης. Μέχρι να γίνουν οι Έλληνες επισκέπτες στη χώρα τους. Να γίνει και πάλι ο Πηνειός το ποτάμι που θα μας ξεπλένει κοιτάζοντας τις αλύτρωτες πατρίδες. 
Έρμαιο η κάθε φύσης και παρά φύσης ηγεσία ανταλλάσσει λίγα λεπτά εξουσίας με τη διάλυση της χώρας σιωπώντας για τα πνευματικά και κοινωνικά κακουργήματα. Δέσμια των παθών της κλείνει τα μάτια και σκύβει στον εξουσιαστή της θυσιάζοντας τις ιδέες και το αίμα των νιάτων της χώρας που συγκρούονται με την πραγματικότητα και δραπετεύουν στο εξωτερικό.
Χωρίς αρχηγό δεν υπάρχει αύριο παρά μόνο υπόκλιση στους δανειστές, εθνική υποχώρηση και διάλυση. Μέχρι το σκοτάδι να σκεπάσει και πάλι την ελαττωματική δημοκρατία μας που επιμένει ελληνικά σε έναν κόσμο που δεν της ανήκει και δεν έχει τη δύναμη να τον αλλάξει.
Ανίσχυρες κοινωνίες, ανίσχυρες οικονομίες, ανίσχυροι στρατοί, ανίσχυρα σύνορα.
Ζήτω η ελευθερία των λαμογιών. Ζήτω το έθνος. Ζήτω ο αριστερός καπιταλισμός.

Πούλα Αλέξη, πριν να φέξει...
 
thedayaftergr.blogspot.gr