Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Προκρίθηκαν στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας Τενεάτης , Κόρινθος ΄06, Αγιος Γεώργιος και Ολυμπιακός Λουτρακίου

2sbyy8ph
Με τη δεύτερη σειρά  , συνεχίστηκε εχθές Τετάρτη  ,  η 2η  φάση  «φάση των 32»του  Κυπέλλου Κορινθίας.  Στο πιο σημαντικό παιγνίδι της ημέρας στα Αθίκια  Τενεάτης επικράτησε  με 2 - 0  του Αστέρα Δερβενίου. Στο 22΄ η ομάδα των Αθικίων κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Μαρίνου μετά από κόρνερ του Δουβής ενώ στο 43΄  ο Λέκκας με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0..  


Στη φάση των «16» προκρίθηκε η Κόρινθος 2006, η οποία επικράτησε με 1 - 4 εκτός έδρας των περσινών φιναλίστ, Αγίων Θεοδώρων . Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αράπογλου (6’), τεσσερα λεπτά ισοφάρισαν οι Άγιοι Θεόδωροι, με προβολή του Οικονόμου. Η Κόρινθος ΄06  πήρε εκ νέου προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αράπογλου. Στο 40΄ ο Δημητριάδης ανέβασε το σκορ στο 1-3 και στην επανάληψη ο ίδιος σημείωσε το τελικό 1 - 4.

Στα Εξαμίλια η ομάδα του Αγίου  Γεωργίου πήρε την πρόκριση με 2 - 1 επί του Σαρωνικού Γαλατακίου ,λιγά λεπτα πριν την λήξη του αγωνα
Ο Άγιος Γεώργιος προηγήθηκε με τον Μπούφη, ισοφάρισε με τον Φραγκάκη, ο Σαρωνικός πριν το τέλος του ημιχρόνου. Την νίκη - πρόκριση γιά την ομάδα του Αγίου Γεωργίου πέτυχε ο Βελιζιώτης λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Να σημειωθεί ότι οι νικητές αγωνίζονταν από το 60' με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Γκόνου και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και αυτοί με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Νομικός (80').

Τέλος στο γήπεδο της Κλένιας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, κατάφερε στην επανάληψη να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΟ Κουταλά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γεώργαρη,

Στην επανάληψη, οι "ερυθρόλευκοι", ισοφάρισαν με τον Μούτσο και έφτασαν στην ολική ανατροπή με  πέναλτι του Βαραβέρη ενώ ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Παπαϊωάννου (2η κίτρινη).
.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 1 - 4

ΤΕΝΕΑΤΗΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 2 - 0

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -  ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2 - 1

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ – ΣΦΛ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 2


Η  2η  φάση  του Κυπέλου Κορινθίας θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21/10/2015 με τη 3η και τελευταία σειρά των αγώνων ως ακολούθως

ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.

ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ


Τέλος πρόκριση στη 3η φάση έχουν μέχρι στιγμής  πετύχει  ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, το Ζευγολατιό, η Κόρινθος, ο Παννεμεατικός , η Θύελλα Πετρίου, η Κόρινθος ΄06, ο Τενεάτης Αθικίων , ο Άγιος Γεώργιος και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.