Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ληστές σακάτεψαν στο ξύλο 86χρονη γριούλα στο Δρέπανο Αργολίδας

Σε κατάσταση σοκ ο γιος της άτυχης γυναίκας που ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι μετά τη ληστεία - Άφαντοι οι δράστες...

Όλα έγιναν στο Δρέπανο Αργολίδας, με θύμα μία 86χρονη γυναίκα, που βρέθηκε από τον γιο της σοβαρά χτυπημένη μέσα στο σπίτι της. Ο εφιάλτης για την ίδια είχε ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα, όταν έπεσε θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού από ληστές που την έπιασαν στον ύπνο. Οι δράστες αφού αναστάτωσαν το σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και χρυσαφικά την χτύπησαν άγρια, την άφησαν αιμόφυρτη και διέφυγαν χωρίς οι γείτονες να καταλάβουν το παραμικρό.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την άτυχη ηλικιωμένη, ενώ η ασφάλεια Ναυπλίου ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης. Το συγκεκριμένο περιστατικό της ληστείας με ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ειναι το δεύτερο μέσα δύο ημέρες στην περιοχή του Ναυπλίου.
Η άτυχη γριούλα βρέθηκε από το γιο της νωρίς το πρωί, ο οποίος πέρασε από το σπίτι να την δει, πριν πάει στη δουλειά του. Η άγρια ληστεία έχει προκαλέσει οργή και φόβο στους κατοίκους της περιοχής, που ζητούν να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στην περιοχή τους.
Πηγή: argolikeseidhseis.gr