Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Μελίσσι τίμησαν τον Χρόνη Αιδονιδη [Video]

http://www.inevros.gr/assets/genikes_foreon_photo/aidonidis.jpg
Μια σημαντική πολιτιστική βραδιά έζησε προ ημερών το Μελίσσι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Ο δραστήριος "Προοδευτικός σύλλογος » της περιοχής διοργάνωσε και φέτος  το » Θερινό αντάμωμα των  Μελισσιωτών » στο  προαύλιο του Δημοτικού σχολείου και ζωντάνεψε την τοπική κοινωνία.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο δάσκαλος της παραδοσιακής μουσικής Χρόνης Αιδονίδης ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον πολιτισμό της χώρας τόσο από τον διοργανωτή σύλλογο όσο και από το Τοπικό Συμβούλιο Μελισσίου το οποίο,τον ανακήρυξε σε Επίτιμο Δημότη.
Ακολούθησε live μουσικό πρόγραμμα.
Να σημειωθεί πως ο κος Αηδονίδης δεν είναι αγαπητός μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παραπολλες άλλες χώρες αφού έχει ταξιδέψει και τραγουδήσει σε όλες τις ομογενειακές κοινότητες.
Η διαδικτυακή τηλεόραση freddotv.gr και η ψηφιακή τηλεόραση cosmos ήταν εκεί και παρουσιάζουν ανα την Ελλάδα και τον κόσμο την εξαιρετική εκδήλωση με εκτενές video,κατόπιν ψηφιακού μοντάζ!Μάλιστα ο σημαντικός δάσκαλος της μουσικής μίλησε αποκλειστικά στον Νιότη Κομνηνάκη για το πως κατέβηκε από την Θράκη στην Αθήνα,για την λαμπρή πορεία που διέγραψε στο πεντάγραμμο και για πολλά άλλα.Η συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπ'η του καταξιωμένου δημοσιογράφου <> από την τηλεόραση cosmos,μέσα στον Σεπτέμβρη,με την έναρξη της νέας σεζόν.


freddotv.gr