Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αίγιο: Ήπιαν, αρνήθηκαν να πληρώσουν και τα έκαναν γης Μαδιάμ! - Μία παρέα Πακιστανών

Αίγιο: Ήπιαν, αρνήθηκαν να πληρώσουν και τα έκαναν γης Μαδιάμ!Γυαλιά- καρφιά τα έκανε μια παρέα Πακιστανών σε ένα μπαρ στο Αίγιο, όταν διαφώνησαν για τον λογαριασμό με τον ιδιοκτήτη και τον αδελφό του! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον δεύτερο με ένα... γεωργικό εργαλείο και να τον τραυματίσουν! Ένας από τους δράστες συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι το έσκασαν.
Οι τέσσερις αλλοδαποί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αλλά όταν ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ζήτησε να πληρώσουν άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα μαζί του. Ο 48χρονος αδελφός του επιχειρηματία, ο οποίος πήγε να εμποδίσει τους Πακιστανούς που άρχισαν να προκαλούν ζημιές ύψους 2.000 ευρώ στο κατάστημα, δέχθηκε επίθεση με το μεταλλικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της μεικτής περιπολίας Αιγίου– Ακράτας που ειδοποιήθηκαν για το επεισόδιο εντόπισαν στο Αίγιο έναν από αυτούς και τον συνέλαβαν. Ο 24χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή, ενώ οι τρεις ομοεθνείς συνεργοί του αναζητούνται.