Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας Ε. ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ (ON CAMERA)

http://kourdistoportocali.com/UsersFiles/admin/2013/09/eliza.jpgΗ Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος της ομάδας Εργασίας της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ,  για τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας για το μεταναστευτικό πρόβλημα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας έδειξε πως, όχι μόνο δεν τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη διάσταση του προβλήματος, αλλά ότι βρήκε πρόσχημα για άλλη μια κομματική εκμετάλλευση.
Είναι προφανής ο πανικός του!
Μέσα σε εφτά μήνες ούτε η αρχή για απορρόφηση των Κοινοτικών Πόρων συστάθηκε, ούτε μεταναστευτική πολιτική υπήρξε. Μόνο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που διαπίστωνε ότι οι μετανάστες λιάζονται και εξαφανίζονται.
Άλλωστε, η πολιτική αφύλακτων συνόρων που έγινε γενικό προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ προς δουλεμπόρους που εκμεταλλεύονται δυστυχισμένους ανθρώπους είναι έργο της ανίκανης κυβέρνησής του.
Αιδώς Αργείοι!»