Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Γάμοι στην Κορινθία σε Συριζα και Νέα Δημοκρατία

ΔΥΟ-ΓΑΜΟΙ-protoselido-1
Όπως διαβάζουμε στην KORINTHIAN NEWS
Μια βδομάδα πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη στην Κορινθία και συγκεκριμένα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ευχάριστα. Ο επανεκλεγής βουλευτής Γ. Ψυχογιός παντρεύτηκε στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο, την εκλεκτή της καρδιάς του και την αμέσως επόμενη μέρα έτρεξε πίσω στην Κορινθία να κυνηγήσει το «όνειρό» του, να κερδίσει η παράταξή του. Του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον! 

Μια βδομάδα μετά τις εκλογές, στους κόλπους πλέον της ΝΔ έχουμε νέο γάμο που θα συζητηθεί κυρίως για τους …καλεσμένους του και το ….πολιτικό timing. 

Εμφάνιση Prosklisi_gamou_christos_anna_Loutraki_26.9_new.jpg
Ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής, νεαρός και πλέον πολλά υποσχόμενος Χρήστος Δημητρόπουλος παντρεύεται στο Λουτράκι Κορινθίας. Αναμένεται μάλιστα το Σαββατοκύριακο το Λουτράκι να «βουλιάξει» από συμπολίτες μας από σχεδόν όλα τα χωριά και τις πόλεις του νομού. Αναμένονται ισχυρά και μεγάλα ονόματα της πολιτικής σκηνής, γεγονός που δίνει πόντους στον Δημητρόπουλο που επιλέγει τον τόπο του να κάνει το γάμο του (και το γλέντι…) σε αντίθεση με άλλους και άλλους που διάλεξαν τα ξένα μέρη κατά καιρούς. Λέτε η συγκέντρωση σύσσωμης της ΝΔ Κορινθίας σε ένα γάμο να αποτελέσει την αρχή μιας νέας πολιτικής καριέρας; 
 Ε.Σ