Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου Με γκολ του Γιάννου στο 53' ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, αλλά ήταν δυνατό και οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο μέρος με τα δύο σουτ του Λανθαρότε στο 14΄ και 40΄, ενώ ενδιάμεσα (37΄) οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Οικονόμου για να προηγηθούν.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι (66΄ Θεοδωρόπουλος), Ζησόπουλος, Γκοϊάν (66΄ Σανκαρέ), Τορμένα (71΄ Αλόκο), Γιαννούλης (71΄ Παντελιάδης), Χαμντανί (71΄ Γουάτο), Ιγκλέσιας (66΄ Ντουντού), Λανθαρότε (71΄ Φούντας), Μπερτόλιο (71΄ Σκούρτης), Μάσα (66΄ Τσοκάνης), Γιάννου (66΄ Μπαράλες)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας, Κόρμπος (10΄ Σιώπης), Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Χατζηισαίας, Ντουρμισάι, Βιγιάλμπα.