Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κάνουν λόγο στελέχη της ΝΔ αναφορικά με το Plan B του Βαρουφάκη, Ζητούν την παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κάνουν λόγο στελέχη της ΝΔ αναφορικά με το Plan B του ΒαρουφάκηΓια καθαρή υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κάνουν λόγο στη Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέτουν το ερώτημα γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, στην οποία συμμετείχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ξεκαθάρισαν πως η ΝΔ πλέον θα επανεξετάσει τη στάση της σε σχέση με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη Βουλή, καθώς όπως έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη «τίποτε δεν είναι ίδιο με την Παρασκευή».

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν επίσης ότι ο κ. Τσίπρας, γνώριζε για τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, γιατί καταρχήν, όπως έλεγαν, ήταν δική του επιλογή, προσθέτοντας ότι δεν γνώριζε μόνο ο πρωθυπουργός, αλλά και σύμφωνα και με τα λεγόμενά του και ο Πάνος Καμμένος. «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος, και θα πρέπει όχι μόνο να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, αλλά να φέρει και πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που αποφάσισε να διώξει τον κ. Βαρουφάκη», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
 
 e-typos.gr