Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χρίστος Δήμας: "οι εκλογές πρέπει να γίνονται στο τέλος της θητείας του κάθε Κοινοβουλίου δηλαδή στα 4 χρόνια. .Όμως επειδή ζούμε στην χώρα του παραλόγου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα".


Από τα Δερβενάκια όπου χθες εορτάστηκε η επέτειος της ιστορικής μάχης όπου ο Θεόδωρος  Κολοκοτρώνης  κατατρόπωσε την στρατιά του Δράμαλη, ο Βουλευτής της Ν.Δ Χρίστος Δήμας  ύστερα από σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε τα εξής:

«Κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνουν εκλογές. Αντιθέτως εγώ πιστεύω –και αυτό πρέπει να κατοχυρωθεί  και συνταγματικά –ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται στο τέλος της θητείας του κάθε Κοινοβουλίου δηλαδή στα 4 χρόνια. .Όμως επειδή ζούμε στην χώρα του παραλόγου κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Πεποίθησή μου είναι πάντως ότι οι εκλογές αυτή την στιγμή περισσότερο  κακό θα κάνουν στην χώρα παρά θα οδηγήσουν σε λύση . Τα προβλήματα θα παραμείνουν στη χώρα και θα χρειάζονται να αντιμετωπισθούν άμεσα
Προς το παρόν δεν έχουμε εκλογές προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ,κανείς δεν αμφισβητεί τον πρόεδρο της Ν.Δ  παραμένει ο κ. Μεϊμαράκης .
Και όταν λέω κανείς τουλάχιστον σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής ομάδας δεν υπάρχει κανένας άλλος ,ούτε υπάρχει κάποιος ο οποίος θα ήθελε  ,θα τολμούσε να το πω έτσι ,να διεκδικήσει την ηγεσία το κόμματος , άρα δεν υπάρχουν εκλογές ούτε στην Ν.Δ »