Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ Η΄ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Η δημοκρατία λειτούργησε και ο λαός μίλησε την 25η Ιανουαρίου 2015 και εξουσιοδότησε τον κ.Τσίπρα ως πρωθυπουργό της Ελλάδας να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει έντιμα την παραμονή της χώρας στο Ευρώ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ο κ.Τσίπρας εξάντλησε όλη την υπομονή του ελληνικού λαού, των εταίρων μας και εξαντλεί τη Δευτέρα και  τα ευρώ στα ΑΤΜ των τραπεζών, σύμφωνα με τη σημερινή δήλωση της κα Κατσέλη, χωρίς όμως να εκτελέσει την εντολή του λαού.
Ο εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώτος μεταξύ των ίσων πολιτών της δημοκρατίας μας, ο άνθρωπος για τον οποίο διεξήχθησαν οι τελευταίες βουλευτικές εκλογές δεσμεύτηκε δημόσια για την παραμονή της Ελλάδας από το ευρώ.
Κανείς αιρετός πολίτης δεν έχει την εξουσία να εργάζεται για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απευθύνεται στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας υποτιμητικά δημόσια, γιατί αυτό προσβάλει το Πολίτευμα της χώρας.
Ο κ.Τσίπρας όλοι πιστεύουμε ειλικρινώς ότι, με τη βοήθεια του κ.Ολάντ που μνημονεύεται έντονα τις τελευταίες ώρες, θα γυρίσει με δάφνες από τις Βρυξέλλες την Κυριακή, με μία συμφωνία 1-2 μηνών που θα γεμίσει ξανά τα ΑΤΜ των τραπεζών τη Δευτέρα και θα ζωντανέψει την ψυχορραγούσα Ελλάς. Θα δώσει μία παράταση στο εφιαλτικό θρίλερ που εξαθλιώνει τους Έλληνες στις ουρές νυχθημερόν και δεν λέει να τελειώσει.
Θα τιμήσει την ψήφο του λαού στο δημοψήφισμα της Κυριακής και θα φέρει μία συμφωνία καλύτερη από αυτή που του είπε ΝΑΙ το 39% των Ελλήνων, προδοτικά για κάποιους δυστυχώς.
Μία συμφωνία που είναι αμφίβολο αν θα ψηφίσει ο γνήσιος αριστερός του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λαφαζάνης αλλά βέβαιο ότι θα συμπλεύσει ο νεόκοπος στην πολιτική κ.Θεοδωράκης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για το καλό της Πατρίδας. Το καλό που επιζητεί και ο κ. Καμμένος των ΑΝΕΛ, που βλέπει γκρίζα σύννεφα να πλησιάζουν στο Αιγαίο και τα Βαλκάνια και με την επίσκεψη της κ.Μέρκελ
Σύννεφα που θα μπορούσαν να γίνουν καταιγίδα που θα κληθούν τα ένδοξα νιάτα της Πατρίδας να αντιμετωπίσουν με τα πολεμοφόδια τους. Ακριβά εφόδια που χρειάζονται λεφτά στα ΑΤΜ για να αγορασθούν. Να μην πολεμήσουμε ξανά με «τα κόλλυβα του Γούναρη», όπως τότε που ο σκουληκιασμένος χυλός του τάιζε τους αδικοχαμένους και άταφους ήρωές μας.
Όλα είναι αποδεκτά εκτός από την κατάλυση του Συντάγματος. Τη χρήση των εξουσιών προς τα δεινά των πολιτών. Την απομόνωση και τη φίμωση του λαού.
Για αυτό είναι καλά οι πολιτικοί ηγέτες να γνωρίζουν ότι είναι καλύτερη η έντιμη παραίτηση παρά η αθέτηση του όρκου τους, με ή χωρίς Θεό.
 
 thedayaftergr.blogspot.gr