Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη: "Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος ...να θελήσουμε να αυτοκτονήσουμε τώρα ..Και σε αυτή την ευθύνη μας λέμε: ΝΑΙ".

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZy8Izs0gKcZKMHWPH8pEyvKso2R4boqaRX53FZY43e6F_CWoc2mqr_-9MOKam_GDcxADOsOYCvi7lYs-J_91gADv1TcJClRS6ThXE3YCm8YqIVeOjLPhxQYeSoxj0Ok2LOpNYyZyyMLo/s1600/geki.jpg
Σε δήλωσή της η πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη τονίζει τα ακόλουθα:

Πέντε χρόνια τώρα ....από τότε που χρεοκοπήσαμε,εκτοξεύουμε συνεχώς κατηγορίες και δικαίως θα πω......για τα ρουσφέτια που έγιναν ,για το χάλι της δημόσιας διοίκησης ,για τα λεφτά που φαγώθηκαν ,για τις μίζες που δόθηκαν και μας χρέωσαν πολλά δις , για τα μέτρα που υφιστάμεθα ...για τις συμφωνίες που θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές ...για τις αδικίες που έγιναν στην διαχείριση της κρίσης .
Λίγο μιλάμε για τα χρήματα που ήλθαν στην χώρα με τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης και τις επιδοτήσεις.... για το κοινό νόμισμα και την ασφάλεια που αυτό παρείχε .....και για πολλά ακόμα ....που όσο και αν δεν έπιασαν τόπο 100 % ωστόσο άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας και την κατέστησαν από μια μικρή χώρα των Βαλκανίων σε μία από τις τριάντα πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου !!!!
Στα χρόνια της κρίσης .....έχοντας την ομπρέλλα της Ευρώπης..... αλλάξαμε κυβερνήσεις ...αλλάξαμε νόμους ...αλλάξαμε συμφωνίες ...δοκιμάσαμε μέτρα ..μετρήσαμε ζημίες και μείωση του εισοδήματός μας.....αλλά και κέρδη αφού καταφέραμε να ισοσκελίσουμε τον προυπολογισμό μας και να αναδιαρθώσουμε το χρέος μας του οποίου το μεγαλύτερο μέρος ευρίσκεται πια στα Ευρωπαικά κράτη -ΕΚΤ .
Κάνοντας σήμερα τον απολογισμό ....και αφού τα γεγονότα των τελευταίων ημερών διέψευσαν φαντασιώσεις ...και γκρέμισαν αυταπάτες ... αποδεικνύεται ότι εάν θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη.....δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά ο δρόμος των διαπραγματεύσεων, με συμβιβασμούς με κέρδη και ζημιές. Μάθαμε με τραγικό τρόπο , ότι ζήσαμε πολλά χρόνια υπεράνω των δυνατοτήτων της οικονομίας μας ...και ότι είμαστε χρεωμένοι .
Δεν πρέπει όμως να κάνουμε το λάθος ...να θελήσουμε να αυτοκτονήσουμε τώρα ..γιατί δεν αντέχουμε !!!!!
Ο κόσμος όλος, όλες οι χώρες, όλα τα κόμματα της Ευρώπης κάθε κατεύθυνσης, λένε το ίδιο πράγμα: Με το δημοψήφισμα της Κυριακής αποφασίζετε για τη θέση σας!!!! Για τη θέση σας στην Ευρώπη. Μέσα ή έξω.
Παλέψαμε τόσα και τόσα ...κάναμε και λάθη πολλά ....είδαμε όμως την πατρίδα να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερη από αυτήν που πήραμε από τους γονείς μας ..και όλα αυτά μέσα στην Ευρώπη !!!!!! .Έχουμε χρέος να την παραδώσουμε όσο πιο δυνατή μπορούμε .Και σε αυτή την ευθύνη μας λέμε: ΝΑΙ