Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ 1293 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ



http://www.nikikerameus.gr/wp-content/uploads/2013/11/post-banner-main-photo6-e1430303659393.jpgΗ Υπεύθυνη του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κα Νίκη Κ. Κεραμέως, σχετικά με την πρόσληψη σχολικών φυλάκων με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης χθες, Τρίτη 30 Ιουνίου, το απόγευμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Την ώρα που οι τράπεζες παραμένουν για τρίτη μέρα κλειστές, χωρίς προοπτική επανέναρξης των εργασιών τους και που ο έλεγχος στην κίνηση κεφαλαίων περιορίζει σημαντικά το όριο ανάληψης, την ώρα που χιλιάδες συνταξιούχοι συνωστίζονται στις ουρές ελπίζοντας να εισπράξουν με αλφαβητική σειρά ένα μικρό μέρος της σύνταξής τους, την ώρα που οι ελλείψεις σε φάρμακα θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή χρόνια πασχόντων, την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται εκτός του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και επιπλέον είναι η μόνη ανεπτυγμένη χώρα στην ιστορία του ΔΝΤ με ληξιπρόθεσμη οφειλή προς αυτό, η Κυβέρνηση, προχώρησε χθες στην επαναπρόσληψη 1.293 δημοσίων υπαλλήλων.
Προκλητικά, συνεχίζει να ικανοποιεί με συνέπεια τις ανάγκες της κομματικής της πελατείας.
Χλευάζει, έτσι μια ολόκληρη κοινωνία, που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και που βιώνει πρωτόγνωρες και εξευτελιστικές καταστάσεις.