Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο Βασίλης Νανόπουλος για τα επεισόδια του αγώνα Παναχαϊκής - ΑΕΚ που δυσφήμησαν την Κόρινθο πανελληνίως!

Εμφάνιση panaxaiki.jpg
 Δελτίο τύπου Συμμαχίας Πολιτών Κόρινθος 2.6.2015 

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού για τα επεισόδια του αγώνα της Κυριακής στα οποία αυτός πρωταγωνίστησε, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, δήλωσε τα έξης :

"Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος ο οποίος να πιστεύει ότι θα σχολιάσω την αθλιότητα που παρακολουθήσαμε πρόσφατα και που δυσφήμησε για ακόμη μια φορά την Κόρινθο πανελληνίως!
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η συνήθης προσπάθεια από τον κ. Πνευματικό να επιρρίπτει αλλού τις βαρύτατες, πλέον, ευθύνες των λόγων και των πράξεων του, είναι θλιβερή και δεν πείθει κανέναν.
Τα γεγονότα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο της ντροπής, δυστυχώς έκαναν το γύρω της Ελλάδος, και είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες - καταπέλτες για όσους πρωτοστάτησαν. Δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι υποτιθέμενοι υμνητές της νομιμότητας επιτίθενται και χειροδικούν στα αστυνομικά όργανα  για να εμποδίσουν το έργο τους.
Σε ότι αφορά το Δήμο Κορινθίων και το ρόλο μας σε αυτόν,  περιμένουμε να μάθουμε τον οικονομικό απολογισμό των αγώνων, αν πλήρωσε η Παναχαϊκή σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της από το συμφωνητικό παραχώρησης του γηπέδου, αν πλήρωσε τις ζημιές που έγιναν, αν έχει δοθεί η εγγυητική επιστολή στο δήμο από την ομάδα όπως προβλέπει το συμφωνητικό παραχώρησης, καθώς και αν ο κ. Πνευματικός λειτουργεί και πράττει πλέον ως εκπρόσωπος της ομάδας.
Η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος από τον κ. Πνευματικό δεν είναι τίποτε άλλο παρά θλιβερή προσπάθεια να καλυφθούν, αφενός η αδυναμία του να δώσει λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν τους δημότες, και αφετέρου τα συνεχιζόμενα λάθη του, που στοιχίζουν με πολλούς τρόπους στο Δήμο Κορινθίων.
Κάτι που δυστυχώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να το διορθώσουμε στο μέλλον.
Καλώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων να πάρουν θέση και να καταδικάσουν όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον κ. Πνευματικό.

Βασίλης Νανόπουλος - Συμμαχία Πολιτών

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δήμου Κορινθίων