Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Έξαλλοι οι Καραμανλικοί με το δίδυμο Σαμαρά - Λαζαρίδη

lazaridis-samaras-polanΣτα κάγκελα από προχτές για μία ακόμη φορά, η γνήσια ΝΔ. Η ανοχή που δείχνουν στα πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης Σαμαρά, Λαζαρίδη, Σταμάτη και λοιπούς, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία... επισημαίνουν. Για το καλό της Ελλάδας, περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει η συμφωνία και ύστερα να αποδώσουν ευθύνες στους υπαίτιους της ντροπιαστικής ήττας της 25ης Ιανουαρίου.

Πρωτοκλασάτα στελέχη και βουλευτές που πρόσκεινται στην Καραμανλική πτέρυγα και όχι μόνο, αναφέρουν πως αυτή η καθυστέρηση για την αναδιοργάνωση της ΝΔ (με ευθύνη Σαμαρά) δεν πρέπει να γίνεται εκμεταλλεύσιμη από τύπους σαν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος δεν έχει καμία θέση στη ΝΔ και δεν εκπροσωπεί κανένα. Δεν του επιτρέπεται να περιφέρεται στα κανάλια και με αστείρευτη αλαζονεία να διώχνει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της πάλαι ποτέ μεγάλης ΝΔ.

Την ανεξέλεγκτη παρουσία Λαζαρίδη στα ΜΜΕ την χρεώνουν οι Καραμανλικοί στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στην προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία θυσιάζει τα ποσοστά της ΝΔ, γιατί κάθε παρουσία των γνωστών πια Σαμαρικών στο δημόσιο διάλογο, έχει άμεση επίπτωση στη συρρίκνωση της ΝΔ.

Τέλος προειδοποιούν να σταματήσει η Συγγρού να χτίζει στα σενάρια για εκλογές, γιατί τα όνειρα του Αντώνη Σαμαρά να κάνει εκλογές με λίστα... δεν θα επαληθευτούν.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokento.gr