Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η ΗΡΩΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ

Τον "νυν υπέρ πάντων αγώνα" δίνει ο νεαρός Πρωθυπουργός της Ελλάδας για να υπερασπιστεί τις συντάξεις της γενιάς του Πολυτεχνείου, οι οποίες και συντηρούν ανώμαλα τα νιάτα της Ελλάδας.
Συντάξεις από χρεοκοπημένα ασφαλιστικά Ταμεία που απομυζούν πλέον κάθε αποθεματικό της χώρας για να συνεχίσουν να καταβάλλονται στους δικαιούχους τους. Τα υπερήφανα γηρατειά που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο γέροι και σιώπησαν ένοχα όταν τα Ταμεία έπαιζαν τζόγο στο Χρηματιστήριο της εποχής Σημίτη και έχτιζαν πυραμίδες με δομημένα ομόλογα την εποχή Καραμανλή. 
Γηρατειά που λαμβάνουν συντάξεις επί δεκαετίες, παχυλές και ισχνές, ανεξάρτητα από τις εισφορές τους ανεξάρτητα από τα αποθεματικά των Ταμείων τους χάρη σε επαναλαμβανόμενα δάνεια. Ασφαλιστικά Ταμεία που ουδέποτε παραπονέθηκαν για τις υγειονομικές δαπάνες που κατέβαλλαν σε μία χώρα με τους περισσότερους αναλογικά διαβητικούς, υπερτασικούς και χειρουργημένες εγκυμονούσες πανευρωπαϊκά.
Ο κ.Τσίπρας αγέννητος το ηρωικό 1974 υπερασπίζεται εις το όνομα του κομμουνισμού προφανώς τις κρατικές παροχές διαλύοντας κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία με φόρους και υιοθετεί τον παραλογισμό της σιωπηρής νεολαίας που αναμένει τις κρατικές συντάξεις της γενιάς του Πολυτεχνείου για να διαβιεί. Με την ονείρωξη  ακόμα του κρατικού διορισμού και της κρατικής επιχειρηματικότητας, η νεολαία παρατηρεί απαθής τους άξιου λύπης μετανάστες να εργάζονται στα χωράφια και στα σπίτια και αναμένει την αναγέννηση του μύθου του πλούσιου Έλληνα και της φτωχής Ελλάδας.
Ο κ.Τσίπρας οφείλει μεν να υπερασπιστεί δημοκρατικά το όνειρο των πολλών αλλά ταυτόχρονα οφείλει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι το πάρτι τελείωσε, πριν αυτό συμβεί και σβήσουν τα φώτα. 
Η επαίσχυντη λύση της αποπληρωμής του αίσχους της Μεταπολίτευσης από τις επόμενες γενιές με την αναδιάρθρωση του χρέους αποτελεί εθνικό έγκλημα κατά ανηλίκων και αγέννητων.
Αν δεν μπορεί ο ίδιος να εμπνεύσει ας αποχωρήσει μέχρι να βρεθεί κάποιος Έλληνας που θα μεταλαμπαδεύσει ένα σχέδιο παραγωγής εθνικού πλούτου, θα εξαρθρώσει όλες τις εγκληματικές συμμορίες της χώρας και θα δώσει ελπίδα στις νέες γενιές να εργαστούν σκληρά για έναν ανώτερο σκοπό.
Οι συνταξιούχοι ας περιοριστούν στα πεπραγμένα τους και ας πάψουν να κρατούν όμηρο, εγωκεντρικά, μία ολόκληρη παραγωγική γενιά, που πρέπει πια να αναπνεύσει τον αέρα της ελευθερίας. 
Είναι έγκλημα να καταστεί μία ολόκληρη γενιά και μία μελλοντική κοινωνία καθυστερημένη εξαιτίας των σκόπιμων αποφάσεων της σημερινή Κυβέρνησης, η οποία και αυτή δυστυχώς δεν εκπροσωπεί τίποτα περισσότερο από την γενιά του Πολυτεχνείου και την ιδεολογία της… 
 
 thedayaftergr.blogspot.gr