Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων - Αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε Επίτιμο Καθηγητή

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/04/wpid-20150413074208.jpg

 


Μετά από απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη).

Το Πρόγραμμα της Τελετής Αναγόρευσης:
  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,  Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο.
  • Χαιρετισμός από τον Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Κατσή.
  • Παρουσίαση του έργου του τιμώμενου από τον κ. Αθανάσιο Κατσή, Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
  • Ανάγνωση Ψηφίσματος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων από τον Πρόεδρο του Τμήματος,  Καθηγητή κ. Παντελεήμονα Σκλιά.
  • Ανάγνωση της απόφασης της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών   του   Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου  για  την  αναγόρευση  σε Επίτιμο Καθηγητή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου  Προκοπίου  Παυλόπουλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο.
  • Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας  Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου   σε   Επίτιμο   Καθηγητή,  από  τον  Πρόεδρο  του  Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή κ. Παντελεήμονα Σκλιά.
  • Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο και τον Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Κατσή.
  • Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Το Σύνταγμα μεταξύ Διεθνούς και Ευρωπαϊκού δικαίου». 
Η πρόσκληση με το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://pedis.uop.grκαι www.uop.gr.