Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Επεισόδιο Μπακογιάννη στη συνάντηση με Πανούση! "Μιλάτε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου"

Επεισόδιο Μπακογιάννη στη συνάντηση με Πανούση! `Μιλάτε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου`Έντονο επεισόδιο υπήρξε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερέας Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Πάνουση όταν μαζί με τον υπουργό, ο κ. Μπακογιάννης είδε και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, η οποία το προοηγούμενο διάστημα είχε συνάντηση με τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε στον υπουργό τους προβληματισμούς του για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση το θέμα των τρομοκρατών, ενώ όταν η βουλευτής, Βάσω Λέβα προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση της, ο κ. Μπακογιάννης της είπε: "Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του...".

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό όμως, αλλά ο κ. Μπακογιάννης της είπε: "Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε... ".

Την κα Λέβα προσπάθησε να υπερασπιστεί ένας άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βασίλης Κυριακάκης ο οποίος είπε στον κ. Μπακογιάννη γιατί ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για αυτό το θέμα και δεν επικεντρώνεται στα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια.

Εκείνος δεν χαρίστηκε ούτε σε εκείνον και του απάντησε: "απαγορευτικά βγάζει μόνο το λιμεναρχείο. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει λογοκρισία. Και φυσικά μιλάω για θέματα που μας αφορούν όλους και την Περιφέρεια, όπως οι φυλακές Δομοκού".

Όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr o Κώστας Μπακογιάννης δεν ξαναμίλησε στη συγκεκριμένη βουλευτή και απαξίωσε και να την κοιτάξει.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός και ο Περιφερειάρχης έκαναν δηλώσεις σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αλλά ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε και μπροστά στις κάμερες ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες.

Αυτή η φράση προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της βουλευτή Βάσω Λέβα η οποία αποχώρησε χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα πίσω της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 Με πληροφορίες από το Lamiareport.gr 
newsit.gr