Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μεγάλα ντέρμπι σε Ζευγολατιο ( ο ΑΟΖ κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου) και Κόρινθο ( ΠΑΣ εναντίον 2006)

C56fsmk5













Ακρώς ενδιαφέρουσα είναι είναι η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας. Η 28η αγωνιστική, που διεξάγεται αύριο Σάββατο ( Σάββατο του Λαζάρου) στις 4 το απόγευμα , περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στο Ζευγολατιό ο πρωτοπόρος & Κυπελλούχος Κορινθίας Α. Ο. Ζευγολατιού, αντιμετωπίζει σε αγώνα ντέρμπι τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ την ίδια ώρα στο Δ. Α. Κορίνθου διεξάγεται το ντέρμπι της κορινθιακής πρωτεύουσας , ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και την δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα Κόρινθος ΄06. 
http://www.ustream.tv/channel/greekradiowc
Ο αγώνας της Κορίνθου θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το GREEKRADIO WEB CHANNEL , που αναμεταδίδεται και από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
Στους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται τον Πανκαμαριακό, ενώ στο Κιάτο ο Πέλοπας αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό. Στον Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου φιλοξενεί την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
Τέλος η ομάδες της ουράς αγωνίζονται στις έδρες τους. Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου με την Ελλάδα Βέλου και ο ουραγός Ηρακλής Ξυλοκάστρου με τον Τενεάτη Αθικίων.


Η 28η αγωνιστική
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06