Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ»

http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/963645.jpg«Το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι με τους διαπραγματευτές, αλλά είναι με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτό που είπε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας σε πρωινή εκπομπή
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως πιστεύει ότι ουσιαστικά η κυβέρνηση: «έχει επιλέξει να έχει τον ορό μέχρι τον Ιούνιο, όπου μπορεί να υπάρξει μια ευρύτερη συμφωνία, στην οποία μπορεί να πακετάρει επικοινωνιακά αυτά με τα οποία συμφωνεί. Και το  λέω αυτό διότι το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι με τους διαπραγματευτές, αλλά είναι με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να περάσει αυτά τα οποία έχει συμφωνήσει, στο εσωτερικό του κόμματος. Και θα θέλει να μεταφέρει έπειτα τα ερωτήματα από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στους πολίτες».
Και κατέληξε λέοντας πως: «Στο σημείο που βρισκόμαστε με τη διαπραγμάτευση να είναι σε εξέλιξη, μιλάμε πλέον για υποδόση. Αντί πλέον να μιλάμε για εξάμηνο- εξάμηνο, τώρα μιλάμε για μέρα-μέρα. Εκλιπαρούμε για την υποδόση και αυτή είναι μια πικρή διαπίστωση».