Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2-1 ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΣ!

 
Σ΄ένα ματς για ...γερά νεύρα η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Προόδου Αγίου Βασιλείου αν και με παίκτη λιγότερο από το 64΄( αποβολή Ταγαρά) , επικράτησε με 2-1 του αξιόμαχου πλην όμως απρόσεκτου στην άμυνά του Σαρωνικού  και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία  5 αγωνιστικές πριν το τέλος της Α2 Κορινθίας.
Οι  φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και είχαν δοκάρι στο 7΄ σε σουτ του Χριστόπουλου  για να δεχθούν ύστερα από γρήγορη επίθεση το γκολ στο 11΄με τον Ρεκλείτη.
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ στο 31΄με τον Πίπιλο .
Το τελικό 2-1 έγραψε με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκίγκελος στο 39΄ ύστερα από ανατροπή του Γιαννούλη.
Αριστη η διαιτησία του Αστερή ( Σπηλιώτης,Μπουρτζοβίτης).

* Μικροένταση στη λήξη του ματς  με τους παίκτες των δύο ομάδων  να ανταλλάσσουν ΄΄γαλλικά΄΄ και το διαιτητικό τρίο  να μην μπαίνει στα αποδυτήρια.
Απεφεύχθησαν τα χειρότερα με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων , οι γηπεδούχοι αποτραβήχτηκαν στο κέντρο του γηπέδου, πανηγύρισαν τη νίκη και περιμένοντας να οδηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στα αποδυτήρια...τέλος καλό ...όλα καλά!
Ηταν άλλο ένα ματς που είχατε την ευκαρία να ακούσετε από το σταθμό σας!

ΠΡΟΟΔΟΣ: Μανωλάκης, ΜΑΧΑΙΡΑΣ (Σελιώτης) , Δαλαμαρίνης, Ταγαράς, ΠΙΠΙΛΟΣ, Κυριάκος , Γκούμας, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Κλάρος, Κουτσούκος, ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ (Θεοδωρόπουλος).
''Κιτρινίστηκαν'': Μαχαίρας, Πίπιλος, Γκούμας, Παρασκευόπουλος, Σελιώτης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ :ΜΑΓΝΗΣΑΛΗΣ, Παππάς, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Νομικός), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΟΥΝΤΡΗΣ, Ρουμελιώτης, Μάρκελλος (Καρατζάβελος), ΦΙΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, Κροκίδας ( Βασικέρης), ΓΚΙΓΚΕΛΟΣ.
''Κιτρινίστηκαν'': Καραγιάννης, Μάρκελλος, Νομικός, Καρατζάβελος.

ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
GREEKRADIO WEB CHANNEL