Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,  για το περιστατικό προπηλακισμού υπαλλήλου βενζινοπωλείου από την Πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κας Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία.
Οφείλει άμεσα η Πρόεδρος να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της αυτή. Όπως οφείλει και ο πρωθυπουργός να πάρει θέση.
Η κάλυψη τέτοιων περιστατικών αυθαιρεσίας από ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες είναι εξίσου απαράδεκτες με την ίδια την πράξη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή που στρέφεται κατά της ελληνικής κοινωνίας και δεν συνάδει με το ήθος που οφείλουν να έχουν οι αντιπρόσωποι του λαού μας.