Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τσίρκο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαρουφάκης ...Κλόουν

circo-syriza-clown-varoufakisΔεν υπήρχε πιο εύστοχος χαρακτηρισμός κατά πολλούς από αυτόν που έδωσε ο τέως υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για τη στάση του Γιάννη Βαρουφάκη.

Η κατηγορία είναι πως ο υπουργός Οικονομικών άλλα λέει το πρωι, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Η κατάσταση της χώρας σε όλα τα επίπεδα διαρκώς χειροτερεύει. Και δεν συμβαίνει αυτό τυχαία, από τη στιγμή που η κυβέρνηση λειτουργεί ως ένας θίασος Τσίρκου, που περιοδεύει στα κανάλια και αρκείται στο να σχολιάζει την επικαιρότητα. Ο εγκλωβισμός του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική του ρητορική έχει φέρει την Ελλάδα σε αδιέξοδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε τον Γιάννη Βαρουφάκη πως κινείται με γνώμονα την προσωπική του προβολή και δεν έχει συναίσθηση πως είναι επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο. Λίγο πριν την πτώχευση...

Υπό αυτές τις συνθήκες ο όρος «Κλόουν» για τον Γιάννη Βαρουφάκη είναι επιεικής. Τα καμώματά του και τις παρενέργειες από τις τραγικές παραστάσεις του «Τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ» τις λούζονται όλοι οι Έλληνες πολίτες... Ακόμη και εκείνοι του 65% που δεν ψήφισαν το κόμμα της Κουμουνδούρου και βλέπουν την πατρίδα τους να οδηγείται στη χρεοκοπία.


Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr